Bobcat alkatrészek szervizek számára

<p><h2>Szakszervizek, javítóállomások számára kínáljuk a teljes alkatrészellátást, beszerzést az alábbi géptípusokra:</h2></p>

 

  1. Bobcat rakodó és kotrógépek minden részéhez kínálunk alkatrészeket. (univerzális rakodó, csúszókormányzású rakodó, skid-steer loader, kompakt rakodó, mini kotró)

 

  1. Sunward munkagép alkatrészek teljes kínálata: építőipari gépek, kompakt rakodógépek, mini és midi kotrógépek minden részéhez.

 

Ön pontosan tudja, hogy a munkájához milyen alkatrészre van szüksége, így akár cikkszám szerint is tud rendelni tőlünk. ha nem biztos benne, akkor segítünk: Amennyiben Ön tudja a javítandó Bobcat, Sunward, vagy egyéb munkagép évjáratát és típusát, akkor szakértő kollégánkkal közösen egyeztetve tudjuk pontosan azt az alkatrészt adni Önnek, amire szüksége van. A Novis Trade-nél szinte minden gyári katalógus megtalálható, a legújabbtól kezdve évekre visszamenőleg. A lehető legrészletesebb keresésére is van mód.   Abban vagyunk erősek, hogy sok éves szakismerettel pontosan azt adjuk, amit Ön keres, ígylerövidítjük a gép állásidejét. Pontosabban és gyorsabban tudja ellátni ügyfeleit.

Tapasztalt hazai forgalmazóként sokkal gyorsabban és kedvezőbb árakon tudjuk biztosítani Önnek az alkatrészt, mintha egyenesen a gyárhoz fordulna. A teljes adminisztrációt intézzük, kiszállítjuk, így   Önnek már csak a helyszíni szereléssel kell foglalkoznia.

Önnek csak minket kell keresnie, és teljes körű javítási szolgáltatást tud nyújtani ügyfeleinek. Keresse kollégáinkat telefonon, vagy adja le pontos cikkszám szerinti rendelését e-mailben!”