Default Header Bubble Text

[ultimate_heading main_heading=”Bobcat és munkagépek alkatrész beszerzés és kereskedelem” heading_tag=”h2″ alignment=”center” spacer=”no_spacer” spacer_position=”top” spacer_img_width=”48″ line_style=”solid” line_height=”1″ line_color=”#333333″ icon_type=”selector” icon_size=”32″ icon_style=”none” icon_color_border=”#333333″ icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”50″ img_width=”48″ line_icon_fixer=”10″]Géptulajdonosok, üzemeltetők számára kínálunk teljes körű alkatrészellátást. Ha Ön pontosan tudja, mire van szüksége, akkor a legegyszerűbb, ha kollégáinkkal történő egyeztetés után megrendeli és gyorsan kiszállítjuk.

Kérjen szaktanácsot munkagép alkatrésze kiválasztásához tapasztalt kollégáinktól. Az alkatrészek eltérései akár évjáratoktól is függhetnek, nem csak a munkagépe típusától. Ne a helyszínen derüljön ki, hogy illik oda, vagy sem, szeretnénk biztosra menni.

1. Bobcat rakodó és kotrógépek,(teleszkópos rakodók, univerzális rakodók, kompakt rakodók, mini kotrók) alkatrészei, minden részhez.

2. JCB kotró-rakodó, kompakt rakodógépek, mini és midi kotrógépek minden részéhez.

3. Sunward munkagép alkatrészek teljes kínálata: építőipari gépek, kompakt rakodógépek, mini és midi kotrógépek minden részéhez.

Telefonon, vagy emailban egyeztetve velünk, minimálisra csökkentheti az állásidőt, a kieső munkaórák számát. Bobcat alkatrészek tapasztalt forgalmazójaként cégünknél a tanácsadás ingyenes, viszont nagyon sokat megspórol vele.

Bobcat alkatrészek raktárról és katalógusból: cégünknél évekre visszamenőlegesen megvan minden dokumentáció, valamint a legújabb gyári katalógusok is megtalálhatók. Abban vagyunk erősek, hogy sok éves szakismerettel pontosan azt adjuk, amit Ön keres, így lerövidítjük a gép állásidejét.

Bobcat, JCB és Sunward gyári és utángyártott alkatrészek, szélvédők és ipari gumiabroncsok

Cégünk gyorsabban és kedvezőbb árakon tudja szállítani Önnek az alkatrészt, mintha egyenesen a gyárhoz fordulna. A garanciát is biztosítjuk. A teljes adminisztrációt intézzük, kiszállítjuk, így Önnek már csak a helyszíni szereléssel kell foglalkoznia.

Ön ért a gépéhez, mi értünk az alkatrészekhez, így megéri hozzánk fordulnia!

Keresse kollégáinkat telefonon, így pontosan azt, és olyan módon fogja kapni, ahogy Önnek kell!

Korrekt alkatrészes partere: a Novis Trade kft![/ultimate_heading]