Bobcat hidraulika

Bobcat hidraulika

Ha hidraulika alkatrészeket keres Bobcat kotró és rakodógépéhez, akkor szakkereskedésünkben a legjobbat fogja kapni.

A Bobcat márka az egyik legnépszerűbb munkagép, nevében szinte eggyé forrt a kisméretű, ám nagy teljesítményű építőgép fogalmával. Bobcat hidraulikához kiváló az alkatrészellátás, minden típushoz és évjárathoz. Cégünk, a Novis Trade Kft, a Bobcat alkatrészek, hidraulikák specialistája a hazai piacon.

A Bobcat hidraulika részek pótlása.

A Bobcat kotrók, teleszkópok, rakodóegységek lelke a hidraulika, ez az erőátvitelben, hatás megtöbbszörözésében segít. Sajnos, ezek a részek az egyik legkritikusabbak a munkavégzés szempontjából, sokat kell bírniuk, de kopnak, pótolni kell időnként. Dugattyúk, gyűrűk, tömítések, munkahenger-borítások, rögzítések, dugattyú vezérlések és ezek minden egyes alkatrésze külön, és szerelési egységekben is kapható.

Bobcat hidraulika árak.

Fix katalógusárakkal dolgozunk. Közvetlenül a gyárral és a legnagyobb európai forgalmazókkal állunk kapcsolatban. Érdemes rajtunk keresztül vennie, mert áraink az ügyintézést is magukba foglalják, így Ön csak megrendeli, és mi kiszállítjuk a helyszínre, a gépéhez. Ennél egyszerűbben nem is lehet, ha Bobcat pótalkatrészre van szüksége.

Hogy tud nálunk rendelni alkatrészt hidraulikához? Ha már javította a gépét, vagy Ön is szerviz, akkor tudja a pontos cikkszámot, (évszám, típus, stb. alapján) vagy van hidraulika katalógusa, akkor mi behozzuk Önnek és ki is szállítjuk. Ha nem biztos a hidraulika pótalkatrészben, hogy egy egész egységet, vagy csak egy részt kell-e cserélni, milyen módon forgalmazzák, akkor az alkatrész beszerzése előtt, szakértő kereskedő kollégánk segít. Bobcat gyári szakkatalógus rendszerünk segítségével ez gyorsan fog menni. A hidraulika blokkok teljes tervrajzával, munkarajzaival rendelkezünk.

Keressen minket, ha Bobcat alkatrészre van szüksége, mi a legjobb áron kiszállítjuk!