Sunward SWL 3230 csúszókormányzású kompakt rakodógép

Bobcat típusú csúszókormányzású homlokrakodó -Sunward SWL 3230

Megfelelő választás azoknak, akik igazi újdonságra vágynak a csúszókormányzású homlokrakodó munkagépek világában!

A Sunward kompakt rakodók a „Bobcat” típusú homlokrakodó gépek világában is egyre nagyobb teret hódítanak el. Hatékony, gyors, jól kezelhető, ergonomikus, és takarékos. Csúszókrományzású rakodógépként egyaránt használható az építőiparban és a mezőgazdaságban. 

Kiváló mozgathatóság, masszív kivitelezés és energia rendszer jellemzi a Sunward SWL 3230 kompakt rakodógép teljes egészét.

 Az optimális szerkezeti kialakítása megfelelő  emelési magasságot biztosít. Kompaktabb és stílus szempontjából is jobban adaptálható mint az eddigi modellek a csúszókormányzású rakodó gépek világában. Helymegtakarítás szempontjából egyedülálló, mivel a hidraulikaolaj tartály, az üzemanyagtartály és az alváz összetartozik.

A  Sunward SWL 3230 csúszókormányzású rakodógép segítségével a legkülönbözőbb  rakodómunkák is könnyedén elvégezhetők. 

A  KUBOTA / V3307-DI-T 4 hengeres, vízhűtéses, diesel márkájú motor, 55,4 Kw (75 LE) 2 600 rpm névleges teljesítménnyel  önmagában is garancia a kiváló eredményekhez. A maximális nyomaték 265 Nm / 1 500 rpm , amely szintén ideális  ennél az apró, de strapabíró gépnél. A 3 450 Kg üzemi súlyhoz 1 100 Kg teherbírás tartozik, 2 000 Kg a billenési határérték, a kanál felszakító ereje pedig  2 480 Kg. A hidraulika folytószelep rendszerrel működik,  fogaskerék szivattyú segítségével, ahol a maximális átfolyás 83,2 + 41,6 L/min,  és a maximális nyomás 210 Bar.

A vezetőfülke működése egyszerű, nagy szögben elfordítható. megfelelően tágas, kitűnő kilátást biztosít A gombok és kapcsolók könnyedén elérhetők, és egy biztonsági sín is segíti a munkavégzést.

Sunward SWL 3230 csúszókormányzású kompakt rakodó

Legyen az Öné ez a kiváló építőgép!

Vegye fel a kapcsolatot a Novis Trade Kft. értékesítőivel, akik kérdéseire pontos választ fognak adni, nem csak ár, hanem finanszírozás és egyéb tekintetben is.

A gyártó 24 hónap vagy 2 000 munkaóra garanciát biztosít!

Sunward SWL 3230 csúszókormányzású kompakt rakodó

A Sunward SWL 3230  kompakt homlokrakodó a legmerészebb elvárásokat is megvalósítja. Jelentős, a korábbi gépeknél nagyobb emelési magasság, kényelmes vezetői fülke, masszív konstrukció, és persze  a méret és a megjelenés sem utolsó. A Sunward SWL 3230 rakodógép könnyen irányítható, helymegtakarításos rendszerben funkcionál, hiszen a hidraulikaolaj tartály, az üzemanyagtartály és az alváz egybeépített. A legkülönfélébb talajviszonyok közt is a Sunward SWL 3230 az Ön segítőtársa lesz.

A gyártó 24 hónap vagy 2 000 munkaóra garanciát biztosít!

Ismerkedjen meg a Sunward munkagépek világával!

Amennyiben többet szeretne megtudni a Sunward csúszókormányzású rakodógépekről, kérjük látogasson el, a Sunward magyar nyelvű márkaoldalára, ahol részletesen bemutatjuk a Sunward SWL 3230 kompakt rakodó gépet.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az alábbi gomb megnyomásával értékesítő kollégáinkkal veheti fel a kapcsolatot, a Sunward SWL 3230 csúszókormányzású homlokrakodó munkagéppel kapcsolatban, akik teljes körű tájékoztatást fogna Önnek adni.

Regisztráció munkagép tesztelésére

Tisztelt Érdeklődő Kollégák!

A Novis Trade Kft. lehetőséget biztosít az általa forgalmazott munkagépek tesztelésére kipróbálására. Amennyiben Önnek erre igénye van, kérjük töltse ki az alábbi gomb megnyomása után űrlapunkat, és kollégáink lehetőséget fognak biztosítani Önnek, az ön által kiválasztott munkagép tesztelésére, kipróbálására.

Nyíregyházi Sunward bemutató telephely

Budapesti Sunward bemutató telephely

Kapcsolódó cikkeink:

Sunward SWE 20F mini kotrógép

Sunward SWE 20F mini kotrógép a “Hatékony építősegéd”, Sunward mini kotrógép, az építőipari mindenes A Sunward SWE 20F mini kotrógépet úgy tervezték, hogy keményen dolgozzon, és rendkívül jól teljesítsen. A…

Sunward SWE 40UB mini kotrógép

Sunward SWE40UB mini kotrógép a Fáradhatatlan Sunward mini kotrógép, az építőipar legmegbízhatóbb munkatársa A Sunward SWE 40UB Mini kotrógépet úgy tervezték, hogy keményen dolgozzon, és rendkívül jól teljesítse a munkát.…

Sunward kompakt rakodógép

A Novis Trade Kft. bemutatja Önnek: Sunward kompakt rakodógép! Az ár-érték arányban ugyanúgy verhetetlenek, mint munkabírásban ezek a csúszókormányzású kompakt rakodógépek! Amennyiben a Bobcat rakodó alternatíváját keresi, kérjük nézze meg…

Sunward minikotró munkagépek

A Sunward mini kotró, kisméretű, nagy teljesítményű tényleg mini kotrógép. Gazdaságosan kihasználható, városi építkezésektől a külső terepig. A Sunward mini kotró, kisméretű, ám nagy teljesítményű építőipari gép. Gazdaságosan kihasználható, mivel…