Építőipari kotró, mini kotró, és rakodó munkagépek

A Novis Trade Kft. Magyarország legjelentősebb munkagép forgalmazója. Termékkínálatában megjelennek az építőipari kotrógépek, mini kotró gépek, kotró-rakodó gépek és a kompakt rakodógépek.

 

Forgalmazott munkagép márkáink:

Sunward építőipari munkagépekSunward munkagép

Sunward cég kínai gyártó, amely a legkorszerűbb technikával és technológiával dolgozik. A motorokat a Yanmar és a Kubota gyárból importálja Japánból, a hidraulikus elemeket a német Rexroth szállítja a gépekhez. A főegységek a termék minőségét alapvetően meghatározzák.

 

A Novis Trade Kft által üzemeltetett Sunward.hu honlapon részletes tájékoztatást kap, a Sunward munkagépek, kotrók, minikotrók  és kompakt rakodógépek műszaki paramétereiről.

 

 

 

Euroterc munkagépEurotrack munkagépek

Eurotrac munkagépek fő jellemzői a  minőség, kényelem, könnyű kezelhetőség. Ismerkedjen meg a törzscsuklós Eurotrack munkagépekkel, a Eurotrac teleszkópos rakodógépekkel és az Eurotrac törzscsuklós rakodógépekkel.Mindkét típust elsősorban mezőgazdasági felhasználásra ajánljuk, de ipari környezetben is megállják a helyüket.

A Novis Trade Kft által üzemeltetett Eurotarc.hu honlapon részletes tájékoztatást kap, az Eurotrac törzscsuklós munkagépek, és teleszkópos munkagépek műszaki paramétereiről.

 

JCB munkagépekMST kotró-rakodó munkagépek

Maximális hatékonyság, ergonomikus kabin, nagy teljesítmény, alacsony üzemanyagfogyasztás. Ez jellemzi az MST kotró-rakodó gépeket.

Ismerkedjen meg az MST 6 PLUS kotró rakodógép szériával!

Az MST 6 PLUS széria 642-es és 644-es kotró rakodója, osztályának legerősebb résztvevője, melynek fejlesztett technológiája, megerősített alváza a legnehezebb munkakörülmények között is a legkiválóbb munkavégzésre alkalmas. Gépkezelő-barát kabinja, meghatározó ereje, felszereltsége, méltán teszi kedveltté és magasan kiemeli vetélytársai közül.

 

bobcat munkagépekBobcat

A Bobcat kompakt rakodók vezető szerepet töltenek be a hazai piacon. A tökéletes alkalmazkodás és funkcionalitás megtestesítői.

Kompakt és agilis, bármit megmozgat a mezőgazdaságban is!

A Bobcat kompakt rakodók, munkagépek a  legszélsőségesebb időjárási és talajviszonyok mellett – eső, sár és lejtők, homokos, köves és erdős terepen, télen és nyáron is megbízható munkaeszközök – A Bobcat az egyik legjobb választás, ha strapabíró és univerzális rakodógépet keres. 

Azonnali kapcsolatfelvétel a Novis Trade Kft. munkagép szakértőinek egyikével.

Ha felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével és munkatársunk hamarosan jelentkezni fog az Ön által megadott elérhetőségeinek egyikén, hogy bemutassa ajánlatainkat.

Köszönjük a bizalmát!

Nem fog csalódni a Novis Trade Kft. munkatársainak munkagép szakértelmében. Ez mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy 2018-ban megkaptuk a Sunward Europe által adományozott legjobb európai forgalmazó díjat.

A díj nem csak munkagép szakértelmünket támasztja alá, hanem megmutatja a Sunward márka Magyarországi felhasználóinak elégedettségét is. reméljük, hogy a jövőben ilyen sikereket érünk el, az Eurotrac, illetve az MST munkagépek forgalmazásában is. Hiszen munkatársaink több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a munkagép értékesítés és beszerzés terén.

 

MSB munkagépkiegészítők

 

MSB munkagép kiegészítők építőipari, erdészeti, mezőgazdasági munkagépekhez. A kiegészítők segítségével a célzott feladatok, megnövelik munkagépe hatékonyságát.