Építőipari kotró, mini kotró, és rakodó munkagépek

A Novis Trade Kft. Magyarország legjelentősebb munkagép forgalmazója. Termékkínálatában megjelennek az építőipari kotrógépek, mini kotró gépek, kotró-rakodó gépek és a kompakt rakodógépek.

A Novis Trade Kft elkötelezett abban, hogy lehetőségeihez mérten lefedje a munkagép piac, első sorban az építőipari és mezőgazdasági munkagép piac minden szegmensét. Éppen ezért termékkínálatában megjelennek a gumilánctalpas kotrógépek, három különböző méretben, úgy is mint; nagy kotrógépek, kompakt kotrógépek, és mini kotrógépek. De nagy hangsúllyal jelenik meg a csúszókormányos rakodógép választék is, ahogy a kombinált kotró-rakodógép kínálat is olyan géppel jelenik meg, ami képes kiváltani a nagy márkákat, de nem kell megfizetni a márkafelárat. Természetesen a mezőgazdasági munkagép piacra is gondoltunk, ahová törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodóinkat szánjuk.

Forgalmazott munkagép márkáink:

 

Sunward építőipari munkagépekSunward munkagép

Sunward cég kínai gyártó, amely a legkorszerűbb technikával és technológiával dolgozik. A motorokat a Yanmar és a Kubota gyárból importálja Japánból, a hidraulikus elemeket a német Rexroth szállítja a gépekhez. A főegységek a termék minőségét alapvetően meghatározzák.

  A Novis Trade Kft által üzemeltetett Sunward.hu honlapon részletes tájékoztatást kap, a Sunward munkagépek, kotrók, minikotrók  és kompakt rakodógépek műszaki paramétereiről.

JCB munkagépekMST kotró-rakodó munkagépek

Maximális hatékonyság, ergonomikus kabin, nagy teljesítmény, alacsony üzemanyagfogyasztás. Ez jellemzi az MST kotró-rakodó gépeket.

Ismerkedjen meg az MST 6 PLUS kotró rakodógép szériával!

Az MST 6 PLUS széria 642-es és 644-es kotró rakodója, osztályának legerősebb résztvevője, melynek fejlesztett technológiája, megerősített alváza a legnehezebb munkakörülmények között is a legkiválóbb munkavégzésre alkalmas. Gépkezelő-barát kabinja, meghatározó ereje, felszereltsége, méltán teszi kedveltté és magasan kiemeli vetélytársai közül.

 

Euroterc munkagép Eurotrac munkagépek

Eurotrac munkagépek fő jellemzői a  minőség, kényelem, könnyű kezelhetőség. Ismerkedjen meg a törzscsuklós Eurotrack munkagépekkel, a Eurotrac teleszkópos rakodógépekkel és az Eurotrac törzscsuklós rakodógépekkel.Mindkét típust elsősorban mezőgazdasági felhasználásra ajánljuk, de ipari környezetben is megállják a helyüket.

A Novis Trade Kft által üzemeltetett Eurotarc.hu honlapon részletes tájékoztatást kap, az Eurotrac törzscsuklósmunkagépek,és teleszkópos munkagépek műszaki paramétereiről. 

bobcat munkagépekBobcat A Bobcat kompakt rakodók vezető szerepet töltenek be a hazai piacon. A tökéletes alkalmazkodás és funkcionalitás megtestesítői.

Kompakt és agilis, bármit megmozgat a mezőgazdaságban is!

A Bobcat kompakt rakodók, munkagépek a  legszélsőségesebb időjárási és talajviszonyok mellett – eső, sár és lejtők, homokos, köves és erdős terepen, télen és nyáron is megbízható munkaeszközök – A Bobcat az egyik legjobb választás, ha strapabíró és univerzális rakodógépet keres. 

Azonnali kapcsolatfelvétel a Novis Trade Kft. munkagép szakértőinek egyikével.

Ha felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével és munkatársunk hamarosan jelentkezni fog az Ön által megadott elérhetőségeinek egyikén, hogy bemutassa ajánlatainkat.


 Ne feledje! Az általunk forgalmazott minden munkagép gyártói garanciával rendelkezik!

Minden leenedő partnerünkkel egyedi megállapodást kötünk ezért ha bármely általunk forgalmazott munkagép felkeltette érdeklődését keresse munkagép értékesítő munkatársainkat, akik több mint tizenöt éves tapasztalattal segíteni fogják Önt, hogy az Önnek megfelelő kotró, mini kotró, árokásó, vagy homlokrakodó munkagép, kombinált kotrórakodó, mezőgazdasági munkagép, kerüljön az Ön tulajdonába.

Munkatársainkat keresse bizalommal elérhetőségeinken! Köszönjük a bizalmát!

Nem fog csalódni a Novis Trade Kft. munkatársainak munkagép szakértelmében. Ez mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy 2018-ban megkaptuk a Sunward Europe által adományozott legjobb európai forgalmazó díjat.

A díj nem csak munkagép szakértelmünket támasztja alá, hanem megmutatja a Sunward márka Magyarországi felhasználóinak elégedettségét is. reméljük, hogy a jövőben ilyen sikereket érünk el, az Eurotrac, illetve az MST munkagépek forgalmazásában is. Hiszen munkatársaink több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a munkagép értékesítés és beszerzés terén.

Új munkagép bemutató honlapjaink

Annak érdekében, hogy a számos új munkagép közül választani tudjon, munkagép választékunkat nem csak honlapunkon tekintheti meg, hanem  az általunk forgalmazott munkagép márkák saját honlapjain is. Kotró, minikotró és kompakt rakodógép esetén ajánljuk Sunward.hu honlapunkat. Kombinált kotró rakodógép vásárlása esetén ismerkedjen meg a Kombigép.hu honlapon az MST 6 PLUS széria kotró rakodó munkagép családdal, ha pdig mezőgazdasági munkagép vásárlása előtt áll, tájékozódjon az Eurotrac.hu honlapon ahol törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodógép kínálatunkkal ismerkedhet meg.

MSB munkagépkiegészítők

Az MSB munkagép kiegészítők építőipari, erdészeti, mezőgazdasági munkagépekhez. A kiegészítők segítségével a célzott feladatok, megnövelik munkagépe hatékonyságát.

Legyen a munkagépe univerzális, használja ki hatékonyan. Olyan munkagép adaptereket kínálunk, amelyekkel munkagépe számos új funkciókkal gazdagodik, hatékonnyá, költségtakarékossá és ez által a piaci versenyben erős szereplővé válhat.

Professzionális, ám mégis megfizethető árú munkagép adaptereinknek köszönhetően a piac egyik legjobb ár-érték arányt képviselő munkagép adaptereket kínáljuk partnereink számára.