Default Header Bubble Text

Bobcat gumik, ipari gumiabroncsok

Bobcat gumiabroncsok speciális igénybevételre, téli és nyári gumik, minden Bobcat géptípushoz!

  Speciális igénybevételre tervezett téli és nyári ipari gumikat forgalmazunk minden géptípushoz és évjárathoz. Bobcat gépekhez mindent helyben biztosítunk, alkatrész, szélvédő, lánctalp és további igényeket kielégítve.

Bobcat teleszkópos és csúszókerekes gépekhez gumi. A gumik nagy része azonnal kapható, jelentős raktárkészlettel rendelkezünk a leggyakoribb típusokból és méretekből. Amennyiben a megrendelt abroncs nem lenne raktáron, a szállítási határidőt a megrendeléstő számított néhány napon belül biztosítjuk. Bobcat éves szervizekhez, vizsgáztatásokhoz szabványos és minőségi gumikat forgalmazunk kiváló árakon. Bobcat gumiban mi a minőségre és a tartósságra törekszünk. Szakkereskedő kollégáink bármely kérdésben állnak partnereink rendelkezésére.

Keresse meg munkatársainkat!


Bobcat gumi, kerék és felni – minden alkatrész egy helyen. Bobcat kotrókhoz, árokásókhoz, rakodógépekhez, munkagépekhez kínálunk gazdaságos és tartós gumikat. Különböző munkaterületre különböző kialakítású gumiabroncsok szükségesek. Ügyfeleink bármely kérdésben fordulhatnak hozzánk bizalommal, segítünk megtalálni a megfelelő választást.

download További információért kattintson ide és töltse le katalógusunkat.

 

Bobcat gumi akció bizonyos típusokra, amíg a készlet tart. Keressen minket!

maxbac

maxski

maxseme