Gumilánctalp, gumiheveder

Gumilánctalp, gumiheveder munkagépekhez

A Novis Trade Kft. által forgalmazott gumilánctalp, gumilánctalpak, gumiheveder,gumihevederek tartósak, kopásállóak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

 

A Novis Trade Kft. által forgalmazott gumilánctapl, gumilánctalpak, és gumihevederek tartósak, kopásállóak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Szintetikus és természetes gumikeverékek vegyítésével kerül előállításra, az acélkábel és acélszövet felhasználásával a gumilánctalp hatékonysága és élettartama jelentősen megnövelt. A gyártás során nem belső fémszálat használnak, hanem végtelenített fémszál technológiát alkalmaznak, így a gumilánctal erősebbek és sokkal tartósabbak.

A nagy nyomás ellenállású gumiheveder, gumilánctalp raktári vagy néhány napon belül érkező szállítással vásárolhatóak telephelyünkön.

Széles méretválasztékunknak köszönhetően számos márkához tudunk gumihevedert biztosítani.

 

Bobcat                                   JCB                           Sunward
Caterpillar                               Komatsu                          Hitachi
Kubota                              Wacker Neuson                      O&K
    Yanmar                                Liebherr                                Case
Daewoo/Doosan                       Kobelco                              Hyundai
Hew Holland                             Volvo                            LiuGong

A gumiheveder rendelése előtt szükséges a kollégáinkkal való egyeztetés, mert az adott márkán belül lehet több, olyan szériaként történő apró változás, altípusok, évjáratok, amik apró eltéréseket okozhatnak. Fontos az egyértelmű beazonosítás, hogy a választott gumilánctalp mérete tökéletesen megfeleljen a géphez.

Elkötelezettek vagyunk, számunkra alapvető a precizitás, és a szakmai felkészültség. Ügyfeleink számára olyan háttértámogatást biztosítunk, olyan hozzáállást és kiszolgálást, mely garantálja Partnereink számára azt a nyugalmat, hogy tudja, kihez fordulhat problémáival.

 

Érdeklődjön kollégáinknál:

tovabb-a-gumikhoz

Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!