MSB munkagép

MSB munkagép kiegészítők építőipari, erdészeti, mezőgazdasági munkagépekhez. A kiegészítők segítségével a célzott feladatok, megnövelik munkagépe hatékonyságát.

 

MSB nyitó2

 

MSB kiegészítők építőipari, erdészeti, mezőgazdasági munkagépekhez.

Az MSB munkagép kiegészítő termékcsaláddal számtalan célzott feladatot tud elvégezni, megnövelve ezzel munkagépe kihasználhatóságát. Rakodó és kotrógépekhez, exkavátorokhoz tud olyan fejeket, eszközöket csatlakoztatni egy pillanat alatt, amivel munkájából az emberi erővel, vagy egyéb gépekkel történő munkát tudja megtakarítani. a megspórolt munkaórák árát nézve mindegyik eszköz megtérülő befektetés.

Légkalapács, bontókalapács Az MSB munkagép, kotrógép kiegészítők legnagyobb része a speciális légkalapácsok, bontókalapácsok sora. Nálunk a teljes MS, MS-AT és a SAGA sorozat kapható, így több méretben, több teljesítményben tud választani. A kiegészítők alkatrészellátása is biztosított, mind a kopó alkatrészek, mind pedig a főalkatrészek terén.

MSB csatlakozás, gyorscsatlakozás. A kiegészítők fel és leszerelése nem jelent gondot, így gyorsan tud gépe alkalmazkodni a munka és a terep kihívásaihoz. Ha speciális célfeladatra, terepre keres kiegészítőt, nálunk megtalálja. Az MSB kiegészítők több munkagép típushoz illeszthetőek, ezzel kapcsolatban kérem, keresse munkatársainkat, szívesen adnak felvilágosítást. Az MSB kiegészítőket igény szerinti rendelésre hozzuk, pár napon belül már Önnél is lehet. Garanciális szervizt biztosítunk hozzá.   Cégünk, a Novis Trade Kft az építőipari kotró, és rakodógépek specialistája. Az alapgépeken túl, (Bobcat, JCB, Sunward), az MSB kiegészítőkkel is régóta foglalkozunk, több, mint 15 éves értékesítési tapasztalatunk van építőipari és mezőgazdasági téren.   Vevőink elégedettsége maximális biztositékot nyújt az MSB termékek kiváló minőségéről.

Bővebb információért keresse a Novistrade Kft munkatársait!