Default Header Bubble Text

Munkagép gumiabroncsok, Maxam gumiabroncsok, Bobcat gumi, Traktor gumi

Több mint fél évszázados tapasztalattal, a Maxam gumiabroncsok felépítettek egy irigylésre méltó hírnevet minőségben, megbízhatóságban, és értékben.

Ezeket az abroncsokat használják a világ legnagyobb bányáiban is. A gumik a legmodernebb gyárakban kerültek előállításra, a legjobb alapanyagot és a legújabb technikát felhasználva. Szigorú minőségi ellenőrzés védi a gyártás minden folyamatát, egészen a nyers alapanyagok tesztelésétől a végső, elkészült termék szemrevételezéséig.

maxam3

Munkagép gumik, traktor, rakodógép, földmunkagép és mezőgazdasági gumiabroncsok azonnal raktárról. Akciós gumi árak, kiváló minőség minden kerék és felni mérethez.

 Munkagép abroncsok, Bobcat gumik, hatalmas választékkal!

Új Bobcat gumiabroncsok csúszókerekes gépekhez, teleszkópos rakodókhoz, kotrókhoz, árokásókhoz, erőgépekhez, útépítő- és bányagépekhez a legjobb minőségben várnak Önre. Extra teherbírású, kiváló kopásálló szabványos munkagép gumiabroncsokat forgalmazunk.       Eladó új gumik raktárról is Raktárkészletünk nagy, feltöltése folyamatos. Amennyiben a keresett méret mégsem lenne raktáron, beérkezését minimális szállítási határidővel garantáljuk.   Munkagép gumiabroncs árak Érdeklődjön munkatársunknál az árak és a szállítási határidők felől.  

 

Minőségi ipari és mezőgazdasági munkagép gumiabroncsok

Peremvédett, 8, 10, 12, 14, és 16  rétegű gumik minden munkagépére.

Tömör gumik, radiál gumik, terep gumik, aszfalt gumik, minden, amire szüksége van.

Speciális, többféle mintázattal ellátott minőségi munkagép gumiabroncsok nagy választékban kaphatók telephelyünkön.

Ha még nem használt Maxam gumiabroncsokat munkagépén, tegyen minket próbára!

Állni fogjuk a sarat!