Default Header Bubble Text

SUNWARD NYÍLT NAP – GÉPBEMUTATÓ – SZÓRAKOZÁS – SWE18UB MINIKOTRÓ SORSOLÁS

Kedves Partnereink!

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves látogatónknak, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel a meghirdetett nyereményjátékunk végállomásaként megrendezett Nyílt napunkon.

 

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket a rendezvény hangulatáról,  a számos dicséretet, valamint a  kiemelten sok szakmai elismerést a SUNWARD gépekre vonatkozólag! 

Nyílt napunkon kipróbálhatták a SUNWARD termékskála minden kategóriáját!

A képekre kattintva megtekintheti a Sunward által gyártott, Magyarországon forgalmazott összes munkagépet.

A rendezvényen bemutatkozott a SUNWARD termékcsalád legújabb tagja: SWL 4018,  4 tonnás kompakt rakodógép!

 

Új családtagként berobbant az

SWL4018 típusú 4 tonnás kompakt rakodógépünk,

mely kipróbálásáért sorban álltak vendégeink a nyílt napon!

Kézről kézre járt a joystick, és egyre kaptuk az elégedettségi maximunokat! 

Letölthető magyar nyelvű prospektus megtekinthető

 ide kattintva.

 

 

 

SWE18UB NYEREMÉNYSORSOLÁS

A nap záró eseménye és egyben fénypontja a mindenki által izgatottan várt SWE18UB minikotró nyereménygép kisorsolása volt. A hivatalos, közjegyző jelenlétében zajlott sorsolást SKABLA KÁROLY úr nyerte, aki bár nem tudott jelen lenni a rendezvényünkön, a nyeremény átvételét követően levélben is kifejezte örömét:

 

2018 nyarán vásároltam az SWE08B típusú mini kotrómat. Rengeteg más gyártó hasonló paraméterű gépét meg néztem, de nekem fő szempont volt, hogy minél egyszerűbb, és könnyen karbantartható legyen.

Az SWE08B mini árokásóba megtaláltam, amit kerestem. Szélesíthető nyomtáv, erős hidro szivattyú, nagyon jó kezelhetőség, alacsony karbantartási igény, minimális elektronika, méretéből adódóan könnyen meg tudom oldani a szállítását, tárolását, és alacsony az üzemanyag fogyasztás.

Mivel még nem nagyon ismert a márka hazánkban, ezáltal bármilyen építkezésre kivittem a gépet, mindenhol volt érdeklődője, sőt, volt olyan a szakmában már 30 évet eltöltött gépkezelő is, aki ki próbálta és pozitív véleménye volt a munkagépről.

A gép vásárlásával belekerültem egy nyeremény sorsolásba, melynek fődíja egy SWE18UBtípusú árokásó volt. Meghívást kaptam a NOVIS TRADE Kft által rendezett gépbemutató SHOW-ra, amely eseményen került sor a nyeremény sorsolásra is. A meghívást tisztelettel vettem, de feltorlódó munkáim miatt, nem tudtam részt venni rajta. Éppen az SWE08B típusú géppel dolgoztam, ami igencsak megkönnyíti a munkámat, amikor érkezett a telefonhívás, hogy a sorsolás nyertese én vagyok.

Őszintén megvallom, hogy eszembe se jutott, hogy a sorsolásnak én lehetek a nyertese, mert én már a megvásárolt géppel időt, és több munkát nyertem magamnak. Ez a nyeremény a jövőben megváltoztatja a munkámat, bővíthetem a vállalkozásomat, több lehetőséget ad, új kapukat nyit meg előttem.

Ezúton szeretném tisztelettel megköszönni NOVIS TRADE KFT csapatának a segítőkészséget, az együtt működést, most és a jövőben is.

Tisztelettel Skabla Károly

játékszabályzat

közjegyzői tanúsítvány

És akik nélkül ez a rendezvény nem jöhetett volna létre