Sunward SWL 3230 csúszókormányzású kompakt rakodógép

Sunward SWL 2820 kompakt csúszókormányzású homlokrakodó

Kiváló erőterek, stabil kapacitás, funkcionális, de egyszerűen kezelhető munkaeszköz: a Sunward SWL 2820 csúszókormányzású homlokrakodó. Minden figyelmet megérdemel, és minden felhasználó csak jól járhat vele!
A kicsi, de robosztus erővel rendelkező rakodógépek között is az elsőszámúak közé tartozik. Megnyerő dizájn és meghökkentő teljesítmény, csúcskategóriás Yanmar motorral,  hidraulikus  és üzemanyag rendszerével a legmodernebb elvárásoknak is megfelel.

A gyártó 24 hónap vagy 2 000 munkaóra garanciát biztosít!

Sunward SWL 2820 homlokrakodó

Sunward SWL 2820 csúszókormányzású homlokrakodó általános leírás

Rendkívüli erő, könnyed mozdulatok, stabil szerkezet – ilyen a Sunward SWL 2820, csúszókormányzású, mini  rakodógép. A gazdag alapfelszereléshez tartozik   az alvázzal összeépített hidraulikaolaj és  az üzemanyagtartály, amelynek révén sokkal jobb a helykihasználás és robusztusabb a gép működése. Zárt hidraulika rendszerében 2 x állítható kapacítású fő szivattyú típus található. A Sunward SWL 2820  magassága 2 018 mm, emelési magasság kanálcsapig 3002 mm, ami igazán impozáns egy ilyen mini rakodó esetében. Nem is szólva a gép szívéről a Yanmar márkájú, 4 hengeres, vízhűtésen alapuló  diesel motorról, amely 39,9/2 800 Kw/rpm-es  teljesítménye mellett  160,5/1 800 N.m/rpm maximális nyomatékkal rendelkezik. A Sunward SWL 2820   üzemi súlya 2 780 Kg, teherbírása pedig 725 Kg, a billenési határérték 1 450 Kg, a kanál felszakító ereje kereken 2000 Kg. Ez a mini, de rendkívül stabil szerkezetű rakodó 13,6 Km/órás sebességével viszonylag gyorsan változtatja a helyét, és igazán minden dicséretet  megérdemel, mert lehetővé teszi a bonyolult, nagy figyelmet igénylő munkafolyamatok gondtalan elvégzését. Mindazok számára, akiknek fontos az optimális teljesítmény-súly arány, a jó mozgathatóság és a biztonságos környezeti feltételek, ajánlható a Sunward SWL 2820.

Ismerkedjen meg a Sunward SWL 2820 kompakt homlokrakodó műszaki paramétereivel!

Letölthet bemutató anyagunkban minden fontos műszaki információt megtalál a Sunward SWL 2820 csúszókormányzású homlokrakodó munkagéppel kapcsolatban.

Ismerkedjen meg a Sunward munkagépek világával!

Amennyiben többet szeretne megtudni a Sunward csúszókormányzású rakodógépekről, kérjük látogasson el, a Sunward magyar nyelvű márkaoldalára, ahol részletesen bemutatjuk a Sunward SWL 2820 kompakt rakodó gépet.

Regisztráció munkagép tesztelésére

Tisztelt Érdeklődő Kollégák!

A Novis Trade Kft. lehetőséget biztosít az általa forgalmazott munkagépek tesztelésére kipróbálására. Amennyiben Önnek erre igénye van, kérjük töltse ki az alábbi gomb megnyomása után űrlapunkat, és kollégáink lehetőséget fognak biztosítani Önnek, az ön által kiválasztott munkagép tesztelésére, kipróbálására.

Nyíregyházi Sunward bemutató telephely

Budapesti Sunward bemutató telephely

Kapcsolód Sunward tartalmaink:

Sunward kotrógépek

A Sunward kotrógépek állják a sarat, más kotrógépek, markológépekkel való összehasonlításban. A Sunward olyan markológépet kínál, amivel hatékony a munka. A Sunward kotrógép kezelője ergonómikus környezetben, biztonságban, nagy hatékonysággal tudja…

Sunward kompakt rakodógép

A Novis Trade Kft. bemutatja Önnek: Sunward kompakt rakodógép! Az ár-érték arányban ugyanúgy verhetetlenek, mint munkabírásban ezek a csúszókormányzású kompakt rakodógépek! Amennyiben a Bobcat rakodó alternatíváját keresi, kérjük nézze meg…

Sunward SWE 40UB mini kotrógép

Sunward SWE40UB mini kotrógép a Fáradhatatlan Sunward mini kotrógép, az építőipar legmegbízhatóbb munkatársa A Sunward SWE 40UB Mini kotrógépet úgy tervezték, hogy keményen dolgozzon, és rendkívül jól teljesítse a munkát.…

Sunward minikotró munkagépek

A Sunward mini kotró, kisméretű, nagy teljesítményű tényleg mini kotrógép. Gazdaságosan kihasználható, városi építkezésektől a külső terepig. A Sunward mini kotró, kisméretű, ám nagy teljesítményű építőipari gép. Gazdaságosan kihasználható, mivel…