Sunward kompakt rakodók

A Novistrade Kft, bemutatja önnek a Sunward kompakt rakodókat! Az ár érték arányban ugyanolyan verhetetlenek, mint a munkabírásukban!

A képekre kattintva megismerheti a Sunward kompakt rakodók paramétereit!

Sunward kompakt rakodógépek A Sunward kompakt rakodógépei egyre nagyobb teret hódítanak mind a mezőgazdaságban, mind pedig az építőiparban. A rakodók előnye, hogy kezelésük könnyű, hatásfokuk pedig méretükhöz képest kiváló. A Sunward kompakt rakodók használata egyenlő a kényelmes és könnyű kezelhetőséggel és a biztonságos üzemeltetéssel. A Sunward kompakt rakodók erősek, energiatakarékosak és a vezérlésük is egyszerű. Kis helyen is képesek megfordulni, mozogni, univerzális munkaeszköz rögzítésüknek és a hidraulika gyorscsatlakozónak köszönhetően a munkaidőt is gazdaságosabban lehet kihasználni, mivel az átállások ideje lecsökken. A Sunward kompakt rakodó minőségi alkatrészekből áll, erős motor, hidraulika és kiváló kiegészítők alkalmazhatók a különböző célfeladatokra. Az egyedi Sunward gyorscsatlakozó rendszer használatának köszönhetően hatékonyabb, kevesebb élőmunka ráfordítással kell számolni.

Sunward kompakt rakodó alkatrészellátása Hivatalos forgalmazóként garantáljuk, hogy a 24 hónapos garanciaidőn túl is minden alkatrész a főelemek és a kopóelemek beszerzése sem fog gondot jelenteni. Kompakt rakodója szervizelését is elvégezzük nagyon kedvező feltételekkel bárhol az ország területén.   Pályázati gépbeszerzés keretében is vehetők kompakt rakodógépek, munkagépek. A pályázati megfelelésben segítünk. Kedvező árak, Sunward minőség, 24 hó garancia, hivatalos forgalmazótól.   Nézze meg Sunward kompakt rakodóinkat és a hozzá való alkatrészeket, szélvédőt, gumit, olajat!

A képre kattintva töltse le bemutató videónkat!

A Sunward kompakt rakodógépek előnyei.

A Sunward kompakt rakodógépek alapfelszereltségben zárt kabinnal rendelkeznek, ami csendesebb, tisztább munkakörülményt biztosít. A kabin az Európai Unió előírásainak megfelelően POPS/ROPS minősítéssel rendelkezik a kezelő biztonsága érdekében. A tágas kezelőfülke nagy, kényelmes, a kezelőnek kiváló rálátása van a munkaterületre és a kanálra. Alapfelszereltség még a joystickos működtetés, ami a kényelmes és hatékony munkavégzés feltétele. A beépített nagy teljesítményű motorok az erőteljes, biztonságos munkavégzést teszi lehetővé. Hatékonyságnövelés high flow” rendszerrel A Sunward kompakt rakodók opcióként „high flow” rendszerrel is rendelhetők. Ezzel a gépek hatékonysága növelhető, a hidraulika rendszer a 25MPa nyomáson 130 l/p folyadékszállítást tesz lehetővé, ami optimális hidraulikus teljesítményt biztosít a kapcsolható munkaeszközök meghajtásához. A hidraulikarendszer a legkorszerűbb LUDV olajelosztóval rendelkezik, ami energiatakarékos megoldás, lehetővé teszi a gyors mozgást és a munkafolyamat-váltást a korábbiaknál energiatakarékosabban. A rendszer segítségével alacsonyabb zajszint, csökkentett olajmelegedés és alacsonyabb fordulatszám érhető el. Könnyű szervizelés A napi karbantartás és a szervizelés érdekében nagy szögben előre dönthető a kabin, a motorháztető könnyedén felnyitható. A hűtőrácsot takaró hátsófal elnyitható, ez lehetővé teszi könnyű tisztítását, itt tölthető be az üzemanyag is. A felbillenthető kezelőfülke rendkívül jó áttekinthetőséget, hozzáférést biztosít a napi karbantartások és szervizek elvégzéséhez.

novistrade