Akciós Sunward Minikotró a hasznos munkatárs

Kiváló ár érték arányú Sunward SWE 60B mini kotrógép akciós áron a Novis Trade Kft forgalmazásában!

Ne feledje a Sunward minden munkagépére  három év vagy háromezer munkaóra gyártói garanciát biztosít!

A Novis Trade Kft, mint forgalmazó pedig garantálja Önnek a teljes körű alkatrészellátást, és szakszerviz szolgáltatást!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a jobb oldalt található űrlap kitöltésének segítségével.


 Kiváló ár érték arányú Sunward SWE 60B mini kotrógép akciós áron a Novis Trade Kft forgalmazásában!

 

 Ne hagyja ki ezt a nagyszerű vásárlási lehetőséget, hiszen egy kiváló ár érték arányú új mini kotrógép tulajdonosa lehet két év gyártói garanciával.

 

Az Akció a készlet erejéig érvényes!

 

 A Sunward kiválló minőséget ajánl, modern, üzembiztos technológia felhasználásával. Három év teljes körű gyártói garanciával.

Teljesen megérdemli a “Mini építési segéd” címet, köszönhetően a kifinomult megjelenésnek, valamint a megbízható és rugalmas működési teljesítménynek.

A Sunward mini kotró, kisméretű, ám nagy teljesítményű építőipari gép. Gazdaságosan kihasználható, mivel mérete folytában a városi építkezésektől a külső terepig mindenhol alkalmas, könnyen és jól mozgó, nagy erőkifejtésre alkalmas munkagép, változatos kiegészítőkkel látható el célfeladatokhoz. Partnereink visszajelzései alapján igazolni látjuk a Sunward minikotró megbízhatóságát, stabilitását, hosszú távú felhasználhatóságát, nem utolsósorban a kiváló ár-érték arányai miatt. A Sunward mini kotró jó teljesítményt, dinamikus munkát, és biztonságos üzemeltetést kínálnak. A Sunward mini kotró nem csak az egyszerű feladatokra alkalmasak, segítségükkel speciális bontási, földmozgatási munkák is elvégezhetők. Kezelése egyszerű és kényelmes, nincs benne komputeres vezérlés, légkondicionált kabinjából kiváló rálátást nyújt a munkaterületre. A Sunward mini kotró egész évben kiváló partnerei a munkában bármely terepen, esőben és fagyban is.

További előnyök

A Sunward gumihevederes mini kotrógépek hidraulikus rendszere hatékony és erős, motorjuk kis fogyasztású, és nagy erőt képesek kifejteni akár szűk helyen is. A Sunward mini kotró különlegessége még az önszintező rendszer és a gyorscsatlakoztatás, amivel a kanalak, bontófejek, talaj előkészítő eszközök, könnyen és gyorsan lehet fel- és leszerelhetőek. Ezekkel a kisméretű, ám hatékony gumilánctalpas építőgépekkel a munka gyorsabb,a határidőre történő munkavégzés garantálható. A Sunward gumiláncos mini kotrógépek karbantartása könnyű, a kopó és a fődarabok alkatrészellátása folyamatos.

A Sunward SWE 60B forgó minikotró néhány fontos jellemzője

Súly 6240 kg
Kanál méret 0,18 m3
Maximum kotrási mélység 3700/3860 mm
Maximum ürítési magasság 4010 mm
Motor YANMAR 4TNV94L-BVSU
Teljesítmény 33,7 kW
Szivattyú teljesítmény 2×59+42 L/perc

  Nézze meg Sunward SWE 17B mini kotró részletes adatlapját a linkre kattintva: Sunward SWE 60B