Ha minőségi Caterpillar alkatrészt keres, forduljon hozzánk bizalommal.

Caterpillar alkatrészek

Caterpillar minőségi alkatrészek elérhető áron a Novist Trade Kft-nél. Gyári, utángyártott Caterpillar alkatrészek a márka minden típusához.

Caterpillar alkatrészek széles választékával várjuk érdeklődésüket! Gyártói alkatrész katalógusból dolgoznak kollégáink. Cikkszám megadása vagy a gép egyedi azonosítása esetén gördülékenyebb és gyorsabb ajánlatadást biztosítunk, de hiányos információ esetén is segítőkészen állunk rendelkezésükre!

Az akciós Caterpillar alkatrészek listájához kattintson a bal oldali képre vagy az alábbi linkre képre!

Akciós munkagépalkatrészek

Ajánlatunk a készlet erejéig tart.

Érdeklődjön kollégáinknál!

70/442-1072 – 70/442-1073 -70/442-1075

A bizalom érték – a CTP érték az Ön bizalmáért!

A Novis Trade Kft. által forgalmazott GYÁRI VAGY UTÁNGYÁRTOTT Caterpillar alkatrészek egy három szakaszból álló minőség-ellenőrzési eljáráson mennek keresztül, amely biztosítja a kiváló minőséget. Termékeink nem csak kiválóságukkal vívják ki ügyfeleink elégedettségét, de ár-érték arány harmóniájának köszönhetően Partnereink lényeges költségmegtakarítást érhetnek el.

Utángyártott minőségi Caterpillar alkatrészek

Costex Tractor Parts CTP® világszerte forgalmaz minőségi utángyártott Caterpillar alkatrészeket, melyek a Novis Trade kft-nél azonnali szállítással beszerezhetők!

A CTP nem csak prémium minőségű alkatrészeket, de egyedülálló szolgáltatásokat, kiemelkedő megtakarítási lehetőségeket, illetve támogatást kínál, hogy megrendelése gyorsan és pontosan teljesüljön.

A CTP-nél a fő szempont, hogy kitűnő minőségű alkatrészt jó áron kínáljon. Az alkatrészek a minőség fenntartása érdekében folyamatos, szigorú ellenőrzési folyamatnak vannak alávetve. Az alapelv: Minőség Garantált Értékkel. A termék megjelenítése ugyanolyan fontos, mint maga a termék. A dobozokon megjelenő CTP márka garancia arra, hogy egy egész csapat támogatása kíséri útján a terméket.

Ha Caterpillar alkatrészre van szüksége keressen bizalommal!


A CTP-RŐL

A CTP® minőségi utángyártott alkatrészeket forgalmaz Caterpillar gépekhez. A maximális megbízhatóság és a tökéletes illeszkedés érdekében egy három fázisú fejlesztési rendszer került bevezetésre.

about-costex1Az első fázis a gyártást megelőzően a fejlesztéssel, a termék elkészítéséhez szükséges rajzokkal, speciális műveletek – úgymint az anyagok bevonatolása, hegesztési és hőkezelési eljárások meghatározásával kezdődik. Ezek benyújtása után kezdődik el a minta gyártása.

A második fázis akkor következik, amikor a minta vizsgálatra a laborba érkezik. Számos keménységi, felületi, méretpontossági és egyéb vizsgálatok mellett a gyártási kapacitás mérlegelése is megtörténik.

A harmadik minőségi fázis a sorozatgyártásból megérkező alkatrészek ellenőrzésével valósul meg. Mérnöki ellenőrzés során megállapításra kerül, hogy tartalomban és karakterisztikában a termék megfelel a támasztott követelményeknek. Ezután minden résztvevő aki a terméket kézbe veszi, csomagolja, címkézi, csoportosítja, raktározza, ellenőrzi a minőséget és a csomagtartalmakat. Ennek eredménye egyszerű “ALKATRÉSZ, AMIBEN MEGBÍZHAT” – ami folyamatos működést biztosít.

 

A CTP® tudja, hogy minőségi Caterpillar alkatrészeket szolgáltatni az első lépés, a második lépés teljes körű ügyfélszolgálati csomag nyújtása. Ennek elemei a következők:

  • Szállítás ajánlatkérés napján.
  • Barátságos, jól képzett munkatársak több mint 50 év tapasztalattal a nehézgép iparban.
  • Az egyik legnagyobb raktárkészlet az Amerikai Egyesült Államokban.
  • Óriási megtakarítás – akár 70%.
  • Teljes ügyfél megelégedettség CTP® alkatrészek és szolgáltatások tekintetében.

 

Gyors szállítási határidő!

Caterpillar alkatrészellátásunk nem csak széles választékkal kiemelkedő, de rendkívül gyors szállítási határidőt biztosítunk Vevőink részére! Érdeklődjön, tapasztaljon, vásároljon!

Caterpillar tömítések ABC katalógus

Használja a tömítések cikkszámainak megtalálásához a Caterpillar tömítés katalógusunkat.

Gumiabroncs, szélvédő

Caterpillar gépekhez nem csak alkatrészellátást biztosítunk! Gumiabroncs- vagy szélvédőigényekkel is várjuk megkeresésüket! Széles  méretválasztékkal állunk szíves rendelkezésükre! Kiváló minőségű MAXAM gumiabroncsaink, vagy a legstrapabíróbb gumihevederek mellett számtalan típusú szélvédő közül biztosan megtaláljuk azt, amire szüksége van!

Caterpillar alkatrészek elérhető áron

Elkötelezettek vagyunk, számunkra alapvető a precizitás, és a szakmai felkészültség. Ügyfeleink számára olyan háttértámogatást biztosítunk, olyan hozzáállást és kiszolgálást, mely garantálja Partnereink számára azt a nyugalmat, hogy tudja, kihez fordulhat problémáival.

A megtiszteltetés

Katalógus

A képre kattintva nyílik meg a katalógus