Caterpillar alkatrészek

Caterpillar alkatrészek

Caterpillar minőségi alkatrészek elérhető áron a Novist Trade Kft-nél.

Caterpillar alkatrészek széles választékával várjuk érdeklődésüket! 

Gyártói alkatrész katalógusból dolgoznak kollégáink. Cikkszám megadása vagy a gép egyedi azonosítása esetén gördülékenyebb és gyorsabb ajánlatadást biztosítunk, de hiányos információ esetén is segítőkészen állunk rendelkezésükre!

Gyári, utángyártott Caterpillar alkatrészek a márka minden típusához.

A bizalom érték – a CTP érték az Ön bizalmáért!

A Novis Trade Kft. által forgalmazott GYÁRI VAGY UTÁNGYÁRTOTT Caterpillar alkatrészek egy három szakaszból álló minőség-ellenőrzési eljáráson mennek keresztül, amely biztosítja a kiváló minőséget. Termékeink nem csak kiválóságukkal vívják ki ügyfeleink elégedettségét, de ár-érték arány harmóniájának köszönhetően Partnereink lényeges költségmegtakarítást érhetnek el.

Utángyártott minőségi Caterpillar alkatrészek

Costex Tractor Parts CTP® világszerte forgalmaz minőségi utángyártott Caterpillar alkatrészeket, melyek a Novis Trade kft-nél azonnali szállítással beszerezhetők!

A CTP nem csak prémium minőségű alkatrészeket, de egyedülálló szolgáltatásokat, kiemelkedő megtakarítási lehetőségeket, illetve támogatást kínál, hogy megrendelése gyorsan és pontosan teljesüljön.

A CTP-nél a fő szempont, hogy kitűnő minőségű alkatrészt jó áron kínáljon. Az alkatrészek a minőség fenntartása érdekében folyamatos, szigorú ellenőrzési folyamatnak vannak alávetve. Az alapelv: Minőség Garantált Értékkel. A termék megjelenítése ugyanolyan fontos, mint maga a termék. A dobozokon megjelenő CTP márka garancia arra, hogy egy egész csapat támogatása kíséri útján a terméket.

Ha Caterpillar alkatrészre van szüksége keresse bizalommal a Novis trade Kft!

Az alábbi gomb megnyomásával a Caterpillar alkatrész megrendelő ürlapunkra jut, ahol azonnal feladhatja megrendelését, vagy felveheti a kapcsolatot kollégáinkkal.

A CTP-RŐL

A CTP® minőségi utángyártott alkatrészeket forgalmaz Caterpillar gépekhez. A maximális megbízhatóság és a tökéletes illeszkedés érdekében egy három fázisú fejlesztési rendszer került bevezetésre.

Az első fázis a gyártást megelőzően a fejlesztéssel, a termék elkészítéséhez szükséges rajzokkal, speciális műveletek – úgymint az anyagok bevonatolása, hegesztési és hőkezelési eljárások meghatározásával kezdődik. Ezek benyújtása után kezdődik el a minta gyártása.

A második fázis akkor következik, amikor a minta vizsgálatra a laborba érkezik. Számos keménységi, felületi, méretpontossági és egyéb vizsgálatok mellett a gyártási kapacitás mérlegelése is megtörténik.

A harmadik minőségi fázis a sorozatgyártásból megérkező alkatrészek ellenőrzésével valósul meg. Mérnöki ellenőrzés során megállapításra kerül, hogy tartalomban és karakterisztikában a termék megfelel a támasztott követelményeknek. Ezután minden résztvevő aki a terméket kézbe veszi, csomagolja, címkézi, csoportosítja, raktározza, ellenőrzi a minőséget és a csomagtartalmakat. Ennek eredménye egyszerű “ALKATRÉSZ, AMIBEN MEGBÍZHAT” – ami folyamatos működést biztosít.

A CTP® tudja, hogy minőségi Caterpillar alkatrészeket szolgáltatni az első lépés, a második lépés teljes körű ügyfélszolgálati csomag nyújtása. Ennek elemei a következők:

  • Szállítás ajánlatkérés napján.
  • Barátságos, jól képzett munkatársak több mint 50 év tapasztalattal a nehézgép iparban.
  • Az egyik legnagyobb raktárkészlet az Amerikai Egyesült Államokban.
  • Óriási megtakarítás – akár 70%.
  • Teljes ügyfél megelégedettség CTP® alkatrészek és szolgáltatások tekintetében.

Caterpillar alkatrészek elérhető áron

Elkötelezettek vagyunk, számunkra alapvető a precizitás, és a szakmai felkészültség. Ügyfeleink számára olyan háttértámogatást biztosítunk, olyan hozzáállást és kiszolgálást, mely garantálja Partnereink számára azt a nyugalmat, hogy tudja, kihez fordulhat problémáival.

CAT tanusítvány

CTP tanusítványunk

2016 óta a novis trade Kft. minősített distributora a CTP minősített utángyártott Caterpillar alkatrészek gyártójának. Folyamatosan igyekzünk megtartani a bizalmat.

CAT gumiabroncs, szélvédő

Caterpillar gépekhez nem csak motorikus, hidraulikus, elektromos alkatrészellátást biztosítunk!

Gumiabroncs- vagy szélvédőigényekkel is várjuk megkeresésüket!

Széles  méretválasztékkal állunk szíves rendelkezésükre! Kiváló minőségű MAXAM gumiabroncsaink, vagy a legstrapabíróbb gumihevederek mellett számtalan típusú szélvédő közül biztosan megtaláljuk azt, amire szüksége van!

Gyors szállítási határidő!

Caterpillar alkatrészellátásunk nem csak széles választékkal kiemelkedő, de rendkívül gyors szállítási határidőt biztosítunk Vevőink részére! Érdeklődjön, tapasztaljon, vásároljon!