Default Header Bubble Text

Caterpillar alkatrészek

Caterpillar alkatrészek elérhető áron a Novist Trade Kft-nél. A gyári, vagy utángyártott alkatrészek szigorú minőség-ellenőrzés után jutnak csak el vevőinkhez.

 

Az alkatrészek listájához kattintson a képre!

Ajánlatunk a készlet erejéig tart.

Érdeklődjön kollégáinknál!

70/442-1072 – 70/442-1073 -70/442-1075

 

A bizalom érték – a CTP érték az Ön bizalmáért!

A Novis Trade Kft. által forgalmazott GYÁRI VAGY UTÁNGYÁRTOTT Caterpillar alkatrészek egy három szakaszból álló minőség-ellenőrzési eljáráson mennek keresztül, amely biztosítja a kiváló minőséget. Termékeink nem csak kiválóságukkal vívják ki ügyfeleink elégedettségét, de ár-érték arány harmóniájának köszönhetően Partnereink lényeges költségmegtakarítást érhetnek el.

  Caterpillar alkatrészek széles választékával várjuk érdeklődésüket! Gyártói alkatrész katalógusból dolgoznak kollégáink. Cikkszám megadása vagy a gép egyedi azonosítása esetén gördülékenyebb és gyorsabb ajánlatadást biztosítunk, de hiányos információ esetén is segítőkészen állunk rendelkezésükre!  

TÖMÍTÉSEK – ABC KATALÓGUS

Gyors szállítási határidő! Caterpillar alkatrészellátásunk nem csak széles választékkal kiemelkedő, de rendkívül gyors szállítási határidőt biztosítunk Vevőink részére! Érdeklődjön, tapasztaljon, vásároljon!

Garantált minőség

Gumiabroncs, szélvédő Caterpillar gépekhez nem csak alkatrészellátást biztosítunk! Gumiabroncs- vagy szélvédőigényekkel is várjuk megkeresésüket! Széles  méretválasztékkal állunk szíves rendelkezésükre! Kiváló minőségű MAXAM gumiabroncsaink, vagy a legstrapabíróbb gumihevederek mellett számtalan típusú szélvédő közül biztosan megtaláljuk azt, amire szüksége van!

Caterpillar alkatrészek elérhető áron Elkötelezettek vagyunk, számunkra alapvető a precizitás, és a szakmai felkészültség. Ügyfeleink számára olyan háttértámogatást biztosítunk, olyan hozzáállást és kiszolgálást, mely garantálja Partnereink számára azt a nyugalmat, hogy tudja, kihez fordulhat problémáival.

A megtiszteltetés

Katalógus

Bővebb információ

tovabbkapcs31

Érdeklődjön munkatársainknál