A 20 éves Sunward és a Novis Trade Kft. bemutatja

Kihagyhatatlan Sunward munkagép beszerzési ajánlat!

A Sunward földmunkagépek ma már minden építőipari vállalkozás egyik fő meghatározó munkagépei lehetnek. Ár- érték arányban nem csak a piacon kapható legjobb választás, de a magyarorzági forgalmazó 2 vagy 3 év, és akár 3000 üzemóra gyártói garanciát biztosít minden új Sunward megvásárlásakor úgy, hogy garantálja a gyors szervizellátást és teljes körű alkatrész bázissal áll minden partnere mögött.

A Sunward földmunkagépekre vonatkozó kiemelt ajánlat
a készlet erejéig érvényes

Sunward és MST földmunkagépekre vonatkozó kiemelt ajánlatunk 2020.09.01-től, 2020.09.30-ig vagy a raktárkészlet erejéig érvényes

Akciós áron gyártói garanciával

A Novis Trade Kft értékesítő munkatársai kapcsolatfelvétel után teljes körűen személyesen,  ismertetik meg Önnel a Sunward munkagépek széles termékcsaládját. De ha személyesen szeretné tesztelni a Sunward munkagépeket arra is lehetősége van a Novis Trade Kft. Nyíregyházi vagy Budapesti telephelyén előzetes időpont egyeztetés után.

Ne maradjon le erről a rendkívüli akcióról, vegye fel most a kapcsolatot a Novis Trade Kft. ügyfélszolgálatával, és ismerjen meg minden részletet.

Azonnali kapcsolatfelvétel:

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feladolgozzák, munkatásunk felveszi Önnel a kapcsolatot.Miben segíthetünk?

Kérjük írja meg számunkra, hogy pontosan milyen munkagépet szeretne vásárolni, milyen finanszírozási mód mellett. Illetve tegye fel kérdéseit munkatársunknak, aki hamarosan válaszolni fog.


Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek – telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.