Munkagép adapterek

MSB munkagép adapterek

MSB munkagép adapterek

Az MSB munkagép kiegészítő adapter termékcsaláddal számtalan célzott feladatot tud elvégezni, megnövelve ezzel munkagépe kihasználhatóságát.

Rakodó és kotrógépekhez, exkavátorokhoz tud olyan fejeket, eszközöket csatlakoztatni egy pillanat alatt, amivel munkaidejéből az emberi erővel, vagy egyéb gépekkel történő munkát tudja megtakarítani. A megspórolt munkaórák árát nézve mindegyik eszköz megtérülő befektetés.

MB Cruser munkagép adapterek

MB Crusher munkagép adapter

Az MB Crusher munkagép adapterek az építőiparban, bontási és újrahasznosítási iparban vezető berendezések. Költséghatékonyak, megbízhatóak és sokoldalúak.

Bármely típusú kotrógépre alkalmazható, az MB Crusher munkagép adapterek  a leghatékonyabb eszközök építkezéseken, de speciális alkalmazásokban, például kőfejtőkben, aknákban és környezeti rehabilitációkban is, anyagok zúzására, átvizsgálására és szétválasztására.

 

Vacuworx – Vákuumemelő technológia

Vacuworx logo

Vákuumtechnológiás emelőrendszerek munkagépek kiegészítésekén.

Ez az egyedülálló rendszer alkalmassá teszi a munkagépeket nagy terhek biztonságos emelésére, megspórolva sok esetben egy külön emlő munkagép üzembe helyezését. A rendszer képes csövek, betonelemek, bontáskor keletkező nagy méretű törmelék darabok biztonságos emelésére. 

Számos kivitelben kaphatók, a kis súlyok emelése és mozgatása ugyanúgy nem akadály a rendszer számára, mint a több tonnás súlyok mozgatása, a megfelelő munkagéphez csatlakoztatva.

A technológia az Egyesült Államokból származik, használata számos építő funkciót leegyszerűsít és felgyorsít. Az adapterek gyorsan csatlakoztathatók a megfelelő munkagépekhez.

MSB, MS Cruser és Vacuworx munkagép adapterek, hogy hatékonyan végezze munkáját.

Amennyiben munkagép adapterre van szüksége kérje munkatársunk szakértő segítségét

A Novis Trade Kft. felkészült munkagp adapterekkel foglalkozó munkatársai az alábbi kapcsolati form kitöltése után, felveszik Önnel a kapcsolatot és tanáccsal, támogatással, ajánlatokkal segítik abban, hogy a megfelelő munkagép adapter tudja kiválasztani.

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben munkagép adapter szeretne vásárolni, kérjük adja meg adatit, hogy munkaársunk az űrlap feldolgozása után, a lehető leghatékonyabban tudja segíteni az Ön vásárlási folyamatát.

Köszönjük segítségét!Miben segíthetünk?

Kérjük írja meg számunkra, hogy pontosan milyen munkagépadatert szeretne vásárolni. Illetve tegye fel kérdéseit munkatársunknak, aki hamarosan válaszolni fog.


Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek – telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.