Munkagép pályázati híreink:

A Novis Trade Kft. munkagép pályázat és eszköz, gépbeszerzésben naprakész információkkal várja partnereit, hasznos és kivitelezhető megoldásokra törekszik.

A Novis Trade Kft. által forgalmazott új munkagépek megvásárlására több alternatíva áll rendelkezésre. A munkagép vásárlás és értékesítés a gyakorlatban három módon történhet.
Egyfelöl egyösszegű kifizetéssel, másfelől, hitel vagy lízing konstrukcióval, vagy pályázati munkagép vásárlás segítségével. A munkagépek vásárlás menetéről és lehetőségeiről a Novis trade kft.-nél az alábbi linken tájékozódhat:

Munkagép vásárlás, értékesítési gyakorlat – Novis Trade Kft

Munkagép vásárlási pályázat

Tisztelt Ügyfeleink!

Az alábbiakban található linken megtekinthetik a szabadvállalkozási zóna településeinek listáját. A szabadvállalkozási zónában kedvező adózási feltételek várják a vállalkozásokat, így ilyen zónákban még előnyösebb egy jól átgondlt vállalkozás megindítása, vagy egy már működő fejlesztése.

A kormány a leghátrányosabb helyzetű térségekben lévő településeket jelölte ki ezen státuszúvá. Térképes kereső

Elérhető munkagép pályázatokról tájékozódhat honlapunkon, vagy keresse kollégáinkat!

+36 70 442 1088 +36 70 442 0674 +36 70 442 0675 +36 70 442 0677

Cégünk pályázati eszköz- és gépbeszerzésben naprakész információkkal várja partnereit, hasznos és kivitelezhető megoldásokra törekszik.

Fontos, hogy kellő információt kapjanak ügyfeleink a pályázat kötelező kritériumairól, amelyeknek meg kell felelni; a kizáró okokról, hogy mit kell teljesíteni, vállalni a pályázathoz; mint és miként lehet megfelelni a formai és szakmai követelményeknek.

Mindezen tájékoztatást és támogatást korrekt, gyors és precíz pályázatírók közreműködésével biztosítjuk ügyfeleinknek, melynek díjköltségeit csak nyertes pályázat esetén kell megtéríteni.

Pályázatokról, pályázati úton történő munkagépvásárllásról az alábbi linken olvashat többet:
Munkagépek, pályázati úton való megvásárlása

A szoros együttműködés kölcsönös bizalomra épül, amely garanciája a sikeres pályázatnak.

Vegye fel a kapcsolatot munkagép értékesítő munkatársainkkal.

Aktuális munkagép pályázatok, lehetőségek