Új munkagép értékesítés, Novis Trade Kft.

A Novis Trade Kft. fő tevékenységi területe az új munkagépek, elsősorban kotró, mini kotró gépek és homlokrakodók értékesítése

A Novis Trade Kft új munkagépek kínálatában három márka főbb típusai találhatók meg Magyarországi forgalmazásban. Kínálunk új kotró és mini kotró gépeket, kombinált kotró-rakodó gépeket, valamint törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodó munkagépeket.

A Novis Trade Kft elkötelezett abban, hogy lehetőségeihez mérten lefedje a munkagép piac, első sorban az építőipari és mezőgazdasági munkagép piac minden szegmensét. Éppen ezért termékkínálatában megjelennek a gumilánctalpas kotrógépek, három különböző méretben, úgy is mint; nagy kotrógépek, kompakt kotrógépek, és mini kotrógépek. De nagy hangsúllyal jelenik meg a csúszókormányos rakodógép választék is, ahogy a kombinált kotró-rakodógép kínálat is olyan géppel jelenik meg, ami képes kiváltani a nagy márkákat, de nem kell megfizetni a márkafelárat. Természetesen a mezőgazdasági munkagép piacra is gondoltunk, ahová törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodóinkat szánjuk.

Sunward kotró, mini kotró és csúszókormányzású homlokrakodó munkagép

Sunward logo

A Novis Trade Kft. kiemelt munkagép márkája a Sunward munkagép család. Az új Sunward munkagépek kizárólagos forgalmazója a Novis Trade Kft. és eredményes munkájáért elnyerte a Sunward Europe által adományozott 2018-as év legjobb európai forgalmazója díjat!

Ez a díj tükrözi a Sunward márka Magyarországi felhasználóinak elégedettségét!

Kínálatunkban három munkagép típus található meg a Sunward márkán belül:

Csúszókormányzású homlokrakodó

Mini és kompakt kotrógép

Nagy kotrógép

Gyártói garancia korógépek: 3 év vagy 3 000 üzemóra
Gyártói garancia honlokrakodók: 2 év vagy 2 000 üzemóra

MST kombinált Kotró-rakodó munkagép

MST logo

Az MST 6 PLUS széria 642-es és 644-es kotró rakodója, osztályának legerősebb résztvevője, melynek fejlesztett technológiája, megerősített alváza a legnehezebb munkakörülmények között is a legkiválóbb munkavégzésre alkalmas. Gépkezelő-barát kabinja, meghatározó ereje, felszereltsége, méltán teszi kedveltté és magasan kiemeli vetélytársai közül.

A kombinált kotró rakodógépek – más néven kombigépek –, a leghatékonyabb földmunkagépek. Szinte bármilyen feladatra alkalmasak az építőiparban, terhelhetőek, mozgékonyak és sokoldalúak. Az MST 6 Plus széria 642-es és 644-es kotró-rakodója osztályuk legdominánsabb képviselői, korszerű kiképzésük és megerősített alvázuk a legmostohább talajkörülmények közt is bírják a megpróbáltatásokat

Eurotrac törzscsuklós és teleszkópos munkagép

Eurotrac logo

Eurotrac munkagépek a hatékonyság és a kényelem jegyében

A holland gyártó elkötelezett híve a minőségnek, a kényelemnek, a könnyen kezelhetőségnek, amely nagyon rövid idő alatt Nyugat-Európa szerte népszerűvé tette az Eurotrac mezőgazdasági munkagépeket.

Két fő területen használhatóak nagy hatékonysággal. 

A mezőgazdaságban, mezőgazdasági üzemek kiszálgálására, tökéletesen alkalmas a kis helyigény a nagy fordulékonyság és a folyamatos terhelhetőség miatt.

Az iparban első sorban kisebb építkezések hatékony kiszolgálója lehet.

Ne feledje! Az általunk forgalmazott minden munkagép gyártói garanciával rendelkezik!

Minden leenedő partnerünkkel egyedi megállapodást kötünk ezért ha bármely általunk forgalmazott munkagép felkeltette érdeklődését keresse munkagép értékesítő munkatársainkat, akik több mint tizenöt éves tapasztalattal segíteni fogják Önt, hogy az Önnek megfelelő kotró, mini kotró, árokásó, vagy homlokrakodó munkagép, kombinált kotrórakodó, mezőgazdasági munkagép, kerüljön az Ön tulajdonába.

Munkatársainkat keresse bizalommal elérhetőségeinken! Köszönjük a bizalmát!

Nem fog csalódni a Novis Trade Kft. munkatársainak munkagép szakértelmében. Ez mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy 2018-ban megkaptuk a Sunward Europe által adományozott legjobb európai forgalmazó díjat.

A díj nem csak munkagép szakértelmünket támasztja alá, hanem megmutatja a Sunward márka Magyarországi felhasználóinak elégedettségét is. reméljük, hogy a jövőben ilyen sikereket érünk el, az Eurotrac, illetve az MST munkagépek forgalmazásában is. Hiszen munkatársaink több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a munkagép értékesítés és beszerzés terén.