previous arrow
next arrow
Slider

MST 6 Plus széria

Az MST 6 PLUS széria 642-es és 644-es kotró rakodója, osztályának legerősebb résztvevője, melynek fejlesztett technológiája, megerősített alváza a legnehezebb munkakörülmények között is a legkiválóbb munkavégzésre alkalmas. Gépkezelő-barát kabinja, meghatározó ereje, felszereltsége, méltán teszi kedveltté és magasan kiemeli vetélytársai közül.

A kombinált kotró rakodógépek – más néven kombigépek –, a leghatékonyabb földmunkagépek. Szinte bármilyen feladatra alkalmasak az építőiparban, terhelhetőek, mozgékonyak és sokoldalúak. Az MST 6 Plus széria 642-es és 644-es kotró-rakodója osztályuk legdominánsabb képviselői, korszerű kiképzésük és megerősített alvázuk a legmostohább talajkörülmények közt is bírják a megpróbáltatásokat

Egy kombigéppel szinte bármi megoldható, legyen az tereprendezés, alapásás, vagy anyagmozgatás.

Az építőipari földmunkagépek palettáján egyre kiemelkedőbb helyet foglalnak el az MST 6 Plus kombinált kotrógépek, melyek klimatizált biztonsági kabinnal, hidrosztatikus szervokormánnyal és számos kényelmi funkcióval vannak ellátva. Mindkét modellt Perkins motor erősíti, a mélyásó szerelék működtetése pedig joystick-al történik. A kombinált kotró rakodógép tökéletes választás a mindennapi rakodási feladatokhoz is. A kombigépekhez számos rakodó kiegészítő rendelhető, amivel szinte bármit mozgathatunk szakszerűen és biztonságosan. Az MST 6 Plus széria kotró-rakodó munkagépei nagy teherbírású első és hátsó tengelyekkel rendelkeznek, így a legnehezebb terepen is nagy teljesítményt és tartósságot nyújtanak.

A Novis Trade Kft.-nél minden kombinált kotró-rakodógép 24 hónap vagy maximum 2000 üzemóra garanciával vásárolható meg.

24