mst slider1
mst slider2
mst slider3
mst slider4
previous arrow
next arrow

MST 6 Plus széria

Az MST 6 PLUS széria 642-es és 644-es kotró rakodója, osztályának legerősebb résztvevője, melynek fejlesztett technológiája, megerősített alváza a legnehezebb munkakörülmények között is a legkiválóbb munkavégzésre alkalmas. Gépkezelő-barát kabinja, meghatározó ereje, felszereltsége, méltán teszi kedveltté és magasan kiemeli vetélytársai közül.

A kombinált kotró rakodógépek – más néven kombigépek –, a leghatékonyabb földmunkagépek. Szinte bármilyen feladatra alkalmasak az építőiparban, terhelhetőek, mozgékonyak és sokoldalúak. Az MST 6 Plus széria 642-es és 644-es kotró-rakodója osztályuk legdominánsabb képviselői, korszerű kiképzésük és megerősített alvázuk a legmostohább talajkörülmények közt is bírják a megpróbáltatásokat

Egy kombigéppel szinte bármi megoldható, legyen az tereprendezés, alapásás, vagy anyagmozgatás.

Az építőipari földmunkagépek palettáján egyre kiemelkedőbb helyet foglalnak el az MST 6 Plus kombinált kotrógépek, melyek klimatizált biztonsági kabinnal, hidrosztatikus szervokormánnyal és számos kényelmi funkcióval vannak ellátva. Mindkét modellt Perkins motor erősíti, a mélyásó szerelék működtetése pedig joystick-al történik. A kombinált kotró rakodógép tökéletes választás a mindennapi rakodási feladatokhoz is. A kombigépekhez számos rakodó kiegészítő rendelhető, amivel szinte bármit mozgathatunk szakszerűen és biztonságosan. Az MST 6 Plus széria kotró-rakodó munkagépei nagy teherbírású első és hátsó tengelyekkel rendelkeznek, így a legnehezebb terepen is nagy teljesítményt és tartósságot nyújtanak.

A Novis Trade Kft.-nél minden kombinált kotró-rakodógép 24 hónap vagy maximum 2000 üzemóra garanciával vásárolható meg.

24
MST munkagép
MST munkagép

MST 642 Plus és MST 644 Plus

Kabin:
ROPS/FOPS biztonsági kabin, amely fokozott védelmet nyújt a kezelőnek. Minden irányban állítható, légrugós kezelő ülés deréktámasszal, automata biztonsági övvel. Ergonómiai szempontok szerint elhelyezett kezelőszervek, kétoldali külső visszapillantó tükrök, munkalámpákkal. Hűtött tárolórekesz. Rádió – CD / MP3 lejátszó. Digitális kijelző / műszeregység. Klímaberendezés.

Kormánymű:
Hidrosztatikus szervó kormány.  4 irányba állítható kormányoszlop. Puha tapintású kormánykerék

Mélyásó szerelék:
Mélyásó szerelék kezelése JOYSTICK-al. A joystick konzolja fokozatmentesen állítható a kényelmes munkavégzés érdekében. Oldalirányba eltolható teleszkópos mélyásó-szerkezettel, kiépített hidraulika körrel. Kabinból vezérelhető hidraulikus gém-rögzítés
– maximális ásási mélység: MST 642: 6014 mm MST 644: 5418 mm
– maximális gémkinyúlás oldalra: MST 642: 7264 mm MST 644: 7269 mm

Gumiabroncsok:
MST 642: elöl:16/70×20” – 14 rétegű / hátul: 16.9×28” – 14 rétegű
MST 644: elöl:16.9×28” – 14 rétegű / hátul: 16.9×28” – 14 rétegű

Olyan gumikerekes kotró-rakodógépekről van szó, melyek oldalirányban eltolható teleszkópos mélyásó-szerkezetet is kaptak, valamint kiépített hidraulika körrel bírnak, és kabinból vezérelhető hidraulikus gém-rögzítés könnyíti a kezelést. Az MST 6 Plus széria egyik legerősebb eleme az AutoPowershift sebességváltó, amely 4 fokozatú és 4 hátrameneti fokozatú, nagy teherbírású Autoshift típust kínál. A sebességváltó és a motor együttműködése, tökéletes illeszkedése, minimális fogyasztást és nagy fokú megbízható mozgékonyságot biztosít. Gépkezelő-barát kabinja, meghatározó ereje, felszereltsége, méltán teszi kedveltté és magasan kiemeli vetélytársai közül mindkét típust.

Általános műszaki jellemzők

Model

MST M642 Plus

MST M644 Plus

Motor

Perkins

Perkins

Teljesítmény

74.5 Kw – 100Hp

74.5 Kw – 100Hp

Súly

8 540 kg / 8 840 kg

8 940 kg / 9240 kg

MOTOR

Kifejezetten kotró rakodó gépekhez tervezett 100 LE PERKINS dízelmotor. A turbó- és utóhűtő tulajdonságai az erőteljesebb és hatékonyabb motor működéséhez nagy nyomatékot biztosítanak alacsony fordulatszámon, és így alacsony üzemanyag-fogyasztást kínálnak.

SEBESSÉGVÁLTÓ

Az MST 6 PLUS sorozat egyik legerősebb eleme az AutoPowershift sebességváltó, amely nehéz teherbírású Autoshift-et kínál 4 előre és 4 hátramenettel. A sebességváltó és a motor tökéletes illeszkedése minimális üzemanyag-fogyasztást biztosít.

ALVÁZ

Az MST 6 PLUS sorozat első és hátsó tengelye nagy teherbírású, nagy teljesítményt és tartósságot kínál a legnehezebb körülmények között.

Az MST 6 PLUS sorozat osztályában a legnagyobb kopóerővel rendelkezik, és erős, fejlett technológiájának köszönhetően, a kifejezetten a nehéz munkákhoz tervezett alváz tartós szerkezetet kínál nehéz körülmények között.

HIDRAULIKUS RENDSZER

Nagy teljesítményű és hatékony hidraulikus rendszer, nagy áramlási képességgel, maximális teljesítményt nyújt még a legrosszabb körülmények között is.

Lépjen kapcsolatba értékesítő munkatársunkkal, aki teljes körű tájékoztatással fog Önnek szolgálni.

Az MST munkagépek egyes típusait személyesen megtekintheti és kipróbálhatja bemutató telephelyeink valamelyikén.

Az MST munkagépek kipróbálási lehetőségéhez előzetes regisztráció és egyeztetés szükséges. Kérjük a gomb megnyomása után töltse ki regisztrációs űrlapunkat és munkatársaink hamarosan adnak Önnek regisztrációs időpontot az Önhöz legközelebb lévő bemutatótelepünkre, vagy arra a bemutatótelepre, ahol jelenleg megtalálható olyan típusú Sunward munkagép, mely felkeltette az Ön érdeklődését.

Nyíregyházi MST bemutató telephely

Budapesti MST bemutató telephely

MST munkagép hírek, érdekességek, tudástár