Caterpillar alkatrészek

Utángyártott minőségi Caterpillar alkatrészek

Costex Tractor Parts CTP® világszerte forgalmaz minőségi utángyártott Caterpillar alkatrészeket, melyek a Novis Trade kft-nél azonnali szállítással beszerezhetők!

alk1

Costex Tractor Parts

Costex Tractor Parts CTP® világszerte forgalmaz minőségi utángyártott alkatrészeket.

A CTP nem csak prémium minőségű alkatrészeket, de egyedülálló szolgáltatásokat, kiemelkedő megtakarítási lehetőségeket, illetve támogatást kínál, hogy megrendelése gyorsan és pontosan teljesüljön.

 

A CTP-nél a fő szempont, hogy kitűnő minőségű alkatrészt jó áron kínáljon. Az alkatrészek a minőség fenntartása érdekében folyamatos, szigorú ellenőrzési folyamatnak vannak alávetve. Az alapelv: Minőség Garantált Értékkel. A termék megjelenítése ugyanolyan fontos, mint maga a termék. A dobozokon megjelenő CTP márka garancia arra, hogy egy egész csapat támogatása kíséri útján a terméket.

 

 

A CTP-RŐL

A CTP® minőségi utángyártott alkatrészeket forgalmaz Caterpillar gépekhez. A maximális megbízhatóság és a tökéletes illeszkedés érdekében egy három fázisú fejlesztési rendszer került bevezetésre.

 

about-costex1Az első fázis a gyártást megelőzően a fejlesztéssel, a termék elkészítéséhez szükséges rajzokkal, speciális műveletek – úgymint az anyagok bevonatolása, hegesztési és hőkezelési eljárások meghatározásával kezdődik. Ezek benyújtása után kezdődik el a minta gyártása.

A második fázis akkor következik, amikor a minta vizsgálatra a laborba érkezik. Számos keménységi, felületi, méretpontossági és egyéb vizsgálatok mellett a gyártási kapacitás mérlegelése is megtörténik.

A harmadik minőségi fázis a sorozatgyártásból megérkező alkatrészek ellenőrzésével valósul meg. Mérnöki ellenőrzés során megállapításra kerül, hogy tartalomban és karakterisztikában a termék megfelel a támasztott követelményeknek. Ezután minden résztvevő aki a terméket kézbe veszi, csomagolja, címkézi, csoportosítja, raktározza, ellenőrzi a minőséget és a csomagtartalmakat. Ennek eredménye egyszerű “ALKATRÉSZ, AMIBEN MEGBÍZHAT” – ami folyamatos működést biztosít.

A CTP® tudja, hogy minőségi alkatrészeket szolgáltatni az első lépés, a második lépés teljes körű ügyfélszolgálati csomag nyújtása. Ennek elemei a következők:

  • Szállítás ajánlatkérés napján.
  • Barátságos, jól képzett munkatársak több mint 50 év tapasztalattal a nehézgép iparban.
  • Az egyik legnagyobb raktárkészlet az Amerikai Egyesült Államokban.
  • Óriási megtakarítás – akár 70%.
  • Teljes ügyfél megelégedettség CTP® alkatrészek és szolgáltatások tekintetében.

Hírlevelek, termékinformációk, újdonságok

KATALÓGUS

[include-page id=”11423″]

ÚJ TERMÉKEK, CIKKSZÁMOK: