MSB Saga 20HS hidraulikus bontókalapács

MSB Saga 20HS hidraulikus bontókalapács általános bemutatás

Kompakt kotrógépéhez kiváló minőségű, prémium hidraulikus bontókalapács az MSB Saga 20HS hidraulikus bontókalapács.

Az MSB Saga 20HS kalapácsot leggyakrabban olyan munkaterületeken használják, ahol elsődlegesen bontási feladatokat, másodlagosan kotrási, rakodási feladatokat kell elvégezni egy időben, gyorsan és hatékonyan. Ilyen lehet az épület felújítás, az új út és térburkolatok előkészítése, felújítása. Rendkívül sokoldalúak, és a legtöbb bontási feladatban felhasználhatók.

Az MSB Saga 20HS hidraulikus bontókalapács kiválóan alkalmas kemény anyagok bontására, például sziklás kőzet, beton- vasbeton alapzatok, vagy falak. természetesen a bontókalapács egyéb más anyagok bontására is alkalmas.

A zárt kalapácsház védi a kalapács mechanizmust és a vésőt. A hidraulikus kalapács házát kifejezetten a zajszint csökkentésére tervezték. Az MSB szabadalmaztatott dugattyúvédő és -vezérlő rendszere megvédi a bontólkalapácsot a mechanikai sérülésektől és jobb irányíthatóságot biztosít.

A szabadalmaztatott rezgésrendszer a kalapács kezelését is kényelmesebbé teszi a kezelő számára. Ezenkívül a rendszer védi a tartó gémének a rezgések okozta károsodásoktól.

MSB Saga 20HS bontókalapács

Olajátfolyás – 15-30 L/perc
Nitrogén kamra nyomás – 8 bar
Tüske átmérő – 45 mm
Nyomóág (IN) – 12 mm
Visszatérőág (OUT) – 12 mm
Hordozó gép súlya – 0.5-3 tonna

Az MSB Saha 20HS hidraulikus bontókalapács 2 éves gyári garanciával rendelkezik. Megvásárlásakor a munkagépadapter részét képezi két ék típusú véső, gázbetöltő készlet, egy tömlőkészlet, egy szerszámdoboz is.

Az MSB munkagépadapterek kizárólagos Magyarországi forgalmazója a Novis Trade Kft. Amennyiben érdekli egy olyan munkagépkiegészítő, amely tökéletes, hatékony kiegészítője egy csúszókormányzású rakodógépnek, vagy egy kotrógépnek, kérjük bizalommal keresse értékesítő munkatársainkat, akik részletes felvilágosítással, igény szerint termékbemutatóval segítik abban, hogy a vásárlási szándékából olyan döntés szülessen, ami Önnek a legmegfelelőbb.

Ismerje meg A Novis Trade Kft. által forgalmazott egyéb munkagép adapter márkákat is:

MB Crusher Munkagép adapterek

Az MB Crusher munkagép adapterek az építőiparban, bontási és újrahasznosítási iparban vezető berendezések. Költséghatékonyak, megbízhatóak és sokoldalúak.

Bármely típusú kotrógépre alkalmazható, az MB Crusher munkagép adapterek  a leghatékonyabb eszközök építkezéseken, de speciális alkalmazásokban, például kőfejtőkben, aknákban és környezeti rehabilitációkban is, anyagok zúzására, átvizsgálására és szétválasztására.

Vacuworx speciális vákuumemelők

Ne emelje többé csöveket, lapokat “régi módszerekkel”, hanem tegye ezt gyorsabban, biztonságosabban és”okosabban” – munkatársai  használjanak vákuumememlő technológiát!

A Vacuworx Vákuumememlő Rendszerek képesek akár tízszer gyorsabb anyagmozgatásra a hagyományos módszerekkel szemben – akár feleannyi idő alatt – idő  és költségtakarékossá téve a megrendelt munkálatait!