Pályázati úton történő munkagép vásárlás

A Novis Trade kft. kiemelten fontosnak érzi, hogy leendő, illetve múltbéli partnereinek segítséget nyújtson a Novis Trade Kft. által kínált munkagépek megvásárlására. A munkagép vásárlás három lehetséges alternatívája a következő:

Egyösszegű saját erős vásárlás

Hitelkonstrukciós vásárlás

Pályázati segítséggel történő vásárlás.

A Novis Trade kft mindhárom alternatívában partner munkagép vásárlói felé.

Pályázati úton történő munkagép vásárlás

A Novis Trade Kft. nyitott minden pályázati finanszírozású munkagép vásárlás segítségére. Munkatársaink tanácsadással állnak ügyfeleink rendelkezésére. Szakmai partnerünkön keresztül lehetővé tesszük a hazai piacon elérhető európai uniós és magyar pályázati lehetőségek kihasználását, melynek segítségével Ön vissza nem térítendő támogatáshoz juthat.

Munkatársaink folyamatosan figyelemmel kísérik, mely pályázatok nyitottak, hol van Önnek lehetősége munkagép vásárlás elősegítésére.

Mindezt tesszük azért, mert jól tudjuk egy új munkagép megvásárlása komoly és felelősség teljes döntés. Éppen ezért arra buzdítjuk, hogy döntése meghozatala előtt a munkagép vásárlás folyamatának megkezdése előtt, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, aki segít ki és eligazodni a pályázati és hitelkunstrukciók világában. Közösen megkereshetik az önnek legoptimálisabb finanszírozási megoldást.

Minden általunk forgalmazott új munkagép pályázati úton való megvásárlásának elősegítésére olyan pályázati konstrukciót fogunk keresni, amely a legjobb és legoptimálisabb piaci kamatot biztosító hitelt és pályázati feltételeket biztosítja Önnek!

Vegye fel most a kapcsolatot értékesítő munkatársunkkal, aki minden pályázati úton történő munkagép vásárlási lehetőséggel meg fogja Ön ismertetni!

 

Munkagép vásárlás pályázat - aktuális híreink