Sunward mini kotró akció!

Nekünk

20

Jubileum

Sunward SWE 20F Gumilánctalpas mini forgó-kotró

Sunward SWE 20F mini kotró

A

K

C

I

Ó

2

0

2

0

MSB Saga 20HS Prémium Bontókalapács

MSB Saga 20HS bontókalapács

A Sunward SWE 20F mini kotró a prémium kategóriájú MSB Saga 20HS hidraulikus bontókalapáccsal csak az akció időtartalma alatt:

23 900 € + ÁFA-tól

megvásárolható

A 20 éves Sunward és a Novis Trade Kft. bemutatja

Kihagyhatatlan Sunward mini kotró akció!

2020-ban legyen minden munkagépe “húsz”. Induljon az év a húsz éves Sunward jóvoltából egy mini kotró akció keretében egy kihagyhatatlan ajánlattal.

Vásároljon most a Novis Trade Kft. forgalmazásában Sunward SWE 20F mini kotrógépet és mi adunk hozzá egy prémium kategóriájú MSB Saga 20HS hidraulikus bontókalapácsot, hogy mini kotróját sokkal hatékonyabban tudja kihasználni.

A Sunward gumilánctalpas mini kotró ma már minden építőipari vállalkozás egyik fő meghatározó munkagépe. Ár- érték arányban nem csak a piacon kapható legjobb választás, de a forgalmazó három év, vagy 3000 üzemóra gyártói garanciát biztosít minden új Sunward mini kotró megvásárlásakor úgy, hogy garantálja a gyors szervizellátást és teljes körű alkatrész bázissal áll minden partnere mögött.

A Sunward mini kotró akción 2020.02.02-től 2020 május elejéig, vagy a készlet erejéig tart.

Mini kotrógép és prémium kategóriájú bontókalapács

Akciós áron gyártói garanciával

A Novis Trade Kft értékesítő munkatársai kapcsolatfelvétel után teljes körűen személyesen,  ismertetik meg Önnel a Sunward SWE 20F mini kotró és az MSB Saga 20HS hidraulikus bontókalapácsot. De ha személyesen szeretné tesztelni a Sunward SWE 20F mini kotró munkagépet arra is lehetősége van a Novis Trade Kft. Nyíregyházi vagy Budapesti telephelyén előzetes időpont egyeztetés után.

Ne maradjon le erről a rendkívüli akcióról, vegye fel most a kapcsolatot a Novis Trade Kft. ügyfélszolgálatával, és ismerjen meg minden részletet.

Ne feledje a Sunward SWE 20F mini kotró és az MSB Saga 20HS bontókalapács az akció keretében csak 23 900 €!

Az akcióban szereplő mini kotró és hidraulikus bontókalapács bemutatója:

Ismerkedjen meg az akcióban szereplő mini kotrógéppel és a hozzá tartozó hidraulikus bontókalapáccsal! 

Sunward SWE 20F mini kotró
Munkagép bemutató

Sunward SWE 20F mini kotrógép

Sunward SWE 20F mini kotrógép a “Hatékony építősegéd”, Sunward mini kotrógép, az építőipari mindenes A Sunward SWE 20F mini kotrógépet úgy tervezték, hogy keményen dolgozzon,

Tovább olvasom

Azonnali kapcsolatfelvétel:

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feladolgozzák, munkatásunk felveszi Önnel a kapcsolatot.Miben segíthetünk?

Kérjük írja meg számunkra, hogy pontosan milyen munkagépet szeretne vásárolni, milyen finanszírozási mód mellett. Illetve tegye fel kérdéseit munkatársunknak, aki hamarosan válaszolni fog.


Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek – telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.