Vacuworx vákuum-emelő rendszer – munkagép adapter

A Vacuworx vákumtechnológiás emelőadapter, Vacuworx vákum-emelő rendszer az ipar számos helyén hatékonyan alkalmazható. Hatékonysága, alacsony munkarőigénye és az a lehetőség, hogy gyakorlatilag majdnem minden munkagépre gond nélkül csatlakozható és azokon működtettető, nagyon hatékonnyá és nyereségessé teszi a Vacuworx adaptereket.

A teljesség igénye nélkül bemutatjuk a számos felhasználási területeket:

Olaj és gáz ipar – csövek emelése, mozgatása

A Vacuworx azzal a céllal indult, hogy jobb anyagmozgató megoldást kínáljon az olaj- és gázipar számára. A vákuum-emelő a csőbetétek biztonságos és hatékonyabb módját nyújtja a csövek be- és kirakodásához, elhelyezéséhez.

A Vacuworx vákumtechnológiás munkagépadapter a megfelelő kotrógéphez csatlakoztatva, hatékony és gyors lehet az olaj és gáziparban használt szállítási technológiák kialakítása.

Víz és csatornázás – csövek, betonelemek emelése, mozgatása

A Vacuworx vákuum-emelő rendszer sokoldalú és biztonságos módja az acél-, gömbölyű-, műanyag és betoncsövek, valamint a csapadék elvezetők, a fedelek és az egyéb előregyártott betonelemek emelésének a víz- és csatornázási ipar számára. Ugyanazt az emelőt használva a vállalkozók könnyen cserélhetik a vákuum párnákat, hogy sokféle anyagtípust és méretet tudjanak hatékonyan megemelni, mozgatni.

Út és hídépítés – előre gyártott elemek emelése mozgatása

Az út- és hídépítési projektek különösen nehezek, bonyolultak lehetnek, különösen akkor, ha korlátozott a hely, az utak zsúfoltak, és az idő kevés. 

A Vacuworx vákuum-emelő rendszer megoldásokat kínál az előregyártott beton útburkolatok és födémek gyors mozgatására, az elhasználódott betonelemek, beton darabok eltávolítására és acéllemezek, egyéb építőanyagok biztonságos és hatékony mozgatására, emelésére, elhelyezésére.

Betonépítés

A Vacuworx vákuum-emelő rendszer lehetővé teszik a vállalkozók számára, hogy gyorsan és hatékonyan mozgassák az előregyártott betontáblákat, gerendákat, lépcsőket, járólapokat. Ezenkívül a vákuum-emelés megkönnyíti a fűrészeléssel vágott beton eltávolítását a padozatokról, a járdákról és az utakról, kiküszöböli az időigényes bontási munkálatokat.

Üzemi gyártási folyamatok

A Vacuworx vákuum-emelő rendszer megoldásokat kínál minden típusú cső, acéllemez, előregyártott beton és különféle alapanyagok kezelésére gyártási környezetben. A Vacuworx rendszereket testre szabhatjuk bizonyos anyagokhoz és alkalmazásokhoz, például a gyártósor gyártásához és az egyedi méretkonfigurációkhoz.