Default Header Bubble Text

Eurotrac munkagépek

 

Az Eurotrac-sorozat munkagépeit a 95 éves múlttal és kiváló szakmai tapasztalattal valamint háttérrel rendelkező Holland ’De Hues’ családi vállalkozás gyártja.

A cég elkötelezett híve a minőségnek, a kényelemnek, a könnyen kezelhetőségnek, amely nagyon rövid idő alatt Nyugat-Európa szerte népszerűvé tette ezeket a gépeket.

Mind esztétikailag, mind műszakilag egy igazi telitalálat a sorozat minden egyes gépe, melyek a világ számos pontján száz-számra dolgoznak megbízható precizitással, a munkagépkezelők és vállalkozók legnagyobb örömére.

HÍVJON MOST!    +36 70 442 1071                          Legyen ön is részese e siker-sorozatnak!

 

TÖRZSCSUKLÓS MUNKAGÉPEK

W10 műszaki adatok

W11 műszaki adatok

W12 műszaki adatok

W13 műszaki adatok


TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP

T13 műszaki adatok

gém

fülke

túlterheltség jelző monitor

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Kabin / Védőtető

Akár kabinnal, akár a nélkül, megfelelő és kényelmes helyet biztosít a nyugodt munkához.

Az ülés kartámaszai emelhetőek, ez biztosítja a gyors be- és kiszállás lehetőségét.

A kényelmes, állítható ülés mellett a kormányoszlop is állítható. Mindenki megtalálhatja benne a tökéletes kényelmet a munkavégzéshez.

 

Vezérlés

Az alapgéphez tartozik egy többfunkciós joystick, amely jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A gém és a kanál egyaránt pontosan és könnyedén irányítható a joystick segítségével. A joystick-on található az irányváltó, ami lehetővé teszi a könnyed munkafolyamatot.

 

Kormányzás

A Eurotrac rakodói csuklós kormányzásúak. Hidraulikus kormányzás könnyű kezelhetőséget és pontos munkavégzést biztosít.

Az inga csukló lehetővé teszi a rakodó számára, hogy a terephez igazodjon. Ez nagyon fontos, hogy képes legyen a munkaterületen dolgozni a kerekek állandó csúszása nélkül.

 

Gumiabroncs

Az EUROTRAC törzscsuklós és teleszkópos munkagépeihez különböző gumiabroncs méretek állnak rendelkezésre.

Változó alapfelszereltséggel kínálunk széles és keskeny gumiabroncs méreteket a gépek alkalmazásának és kihasználtságának figyelembevételével.A feladatnak megfelelő méretű gumiabroncsok kiváló vezetési jellemzőket, valamint tökéletes stabilitást eredményeznek egyenetlen terepen.