Default Header Bubble Text

Eurotrac munkagépek minőség, kényelem, könnyű kezelhetőség. Ismerkedjen meg a törzscsuklós Eurotrack munkagépekkel, a Eurotrac teleszkópos rakodógépeket.

törzscsuklós és teleszkópos munkagépek

Az Eurotrac munkagép -sorozat munkagépeit a 95 éves múlttal és kiváló szakmai tapasztalattal valamint háttérrel rendelkező Holland ’De Hues’ családi vállalkozás gyártja.

A cég elkötelezett híve a minőségnek, a kényelemnek, a könnyen kezelhetőségnek, amely nagyon rövid idő alatt Nyugat-Európa szerte népszerűvé tette ezeket a gépeket.

Mind esztétikailag, mind műszakilag egy igazi telitalálat az Eurotrac sorozat minden egyes munkagépe, melyek a világ számos pontján száz-számra dolgoznak megbízható precizitással, a munkagépkezelők és vállalkozók legnagyobb örömére.

HÍVJON MOST!    +36 70 442 1071                          Legyen ön is részese e siker-sorozatnak!

Az egyes Eurotrac munkagépek fotóira kattintva megismerheti az adott munkagép teljes dokumentációját.

 

TÖRZSCSUKLÓS MUNKAGÉPEK

W10 műszaki adatoktörzscsuklós munkagép

W11 műszaki adatoktörzscsuklós munkagép

W12 műszaki adatoktörzscsuklós munkagép

W13 műszaki adatoktörzscsuklós munkagép


TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP

T13 műszaki adatok

teleszkópos rakodógép

gémteleszkópos rakodógép gém

fülketeleszkópos rakodógép fülke

túlterheltség jelző monitorteleszkópos rakodógép túlterhelés jelző

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
Eurotrac fülke

Kabin / Védőtető

Akár kabinnal, akár a nélkül, megfelelő és kényelmes helyet biztosít a nyugodt munkához.

Az ülés kartámaszai emelhetőek, ez biztosítja a gyors be- és kiszállás lehetőségét.

A kényelmes, állítható ülés mellett a kormányoszlop is állítható. Mindenki megtalálhatja benne a tökéletes kényelmet a munkavégzéshez.

 

Eurotrac vezérlés

Vezérlés

Az alapgéphez tartozik egy többfunkciós joystick, amely jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A gém és a kanál egyaránt pontosan és könnyedén irányítható a joystick segítségével. A joystick-on található az irányváltó, ami lehetővé teszi a könnyed munkafolyamatot.

 

Eurotrac mezőgazdasági homlokrakodó

Kormányzás

A Eurotrac rakodói csuklós kormányzásúak. Hidraulikus kormányzás könnyű kezelhetőséget és pontos munkavégzést biztosít.

Az inga csukló lehetővé teszi a rakodó számára, hogy a terephez igazodjon. Ez nagyon fontos, hogy képes legyen a munkaterületen dolgozni a kerekek állandó csúszása nélkül.

 

Eurotrac mezőgazdasági homlokrakodó

Gumiabroncs

Az EUROTRAC törzscsuklós és teleszkópos munkagépeihez különböző gumiabroncs méretek állnak rendelkezésre. Változó alapfelszereltséggel kínálunk széles és keskeny gumiabroncs méreteket a gépek alkalmazásának és kihasználtságának figyelembevételével.A feladatnak megfelelő méretű gumiabroncsok kiváló vezetési jellemzőket, valamint tökéletes stabilitást eredményeznek egyenetlen terepen.

Amennyiben érdekli Önt az Eurotrac mezőgazdasági munkagépei közül, akár a törzscsuklós homlokrakodó, akár a teleszkópos homlokrakodó, kérjük vegye fel a kapcsolatot az alább űrlapon munkatársainkkal!


A holland gyártó majd száz éves tudással és tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági munkagép gyártásában, fejlesztésében. Gyártósoraikon elsősorban törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodó készül. Ezek a mezőgazdasági munkagépek a mezőgazdasági homlokrakodó kategóriában forgalmazottak, de az ipar számos más területén is hasznos munkatársak lehetnek, különösen a T13 teleszkópos munkagép. Míg a törzscsuklós munkagépek a modern mezőgazdasági üzemek elengedhetetlen munkagépei. Ennek oka, hogy a mezőgazdasági munkagép gyártásnak az elmúlt évtizedben a legdinamikusabban fejlődő ágazatai közé sorolhatjuk a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép-gyártást. Ennek megfelelően a mezőgazdasági anyagmozgatásnak – szinte a teljes vertikumot átfogó – meghatározó eszközei a különböző munkaeszközökkel felszerelhető teleszkópos és törzscsuklós homlokrakodó gépek. A mezőgazdasági anyagmozgatási technológián belül jelentős szerephez jutott a rakodógépek alapvető funkciója, valamint rendeltetése, azaz a mezőgazdasági termények és anyagok rakodása, illetve rövid távolságú szállítása.

Napjainkra az anyagmozgató gépek közül mind a hazai mezőgazdasági gyakorlatban, mind világviszonylatban a legelterjedtebben használt szakaszos üzemű rakodógépek a teleszkópos gémszerkezettel rendelkező rakodók. Mezőgazdasági elterjedésüket az anyagmozgatási folyamatokon belüli pontosság, áruvédelem és gyorsaság szempontjain túl az élő munkaerő megtakarításában mutatja. Korábban ezek a gépek ipari területeken, ott is elsősorban az építőiparban kaptak jelentős szerepet. A felgyorsult gazdasági viszonyok azonban a gyártó cégeket is arra ösztönözte, hogy mezőgazdasági feladatok ellátása során hasznosítsa a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép géptípusokat.

A korszerű mezőgazdaságban elengedhetetlenek a mezőgazdasági munkagépek. Minden mezőgazdasági munkagép hosszú távon megfelelő kihasználtság mellet időt, emberi erőforrást és pénzt takarít meg.

Az Eurotrac mezőgazdasági törzscsulkós és teleszkópos munkagépek, homlokrakodók elengedhetetlenek egy modern mezőgazdasági üzemben.

Az Eurotrac munkagépek gyártója a nagy múltú holland mezőgazdasági gépek gyártó P. de Heus & Sons Greup BV 1922 óta foglalkozik mezőgazdasági gépek gyártásával. Mára olyan mezőgazdasági törzscsuklós és teleszkópos munkagépek gyártásával foglalkozik, amelyek elengedhetetlenek egy modern gazdaságban. A törzscsuklós rakodógép kormányzásának köszönhetően rendkívül jól irányítható, kis fordulósugárral rendelkezik, így igen szűk helyeken is kiválóan alkalmas munkavégzésre. A teleszkópos rakodógép pedig olyan konstrukció, ami már a mezőgazdaságon kívül, az iparban is alkalmas homlokrakodó gép.

A teleszkópos rakodók napjainkban a mezőgazdasági vállalkozások alapgépeivé váltak a széles felhasználhatóságuk miatt pl. trágyakezelés, bálarakodás, állattelepi takarmányrakodás, magtári anyagmozgatás stb. Míg a törzscsuklós homlokrakodók képesek kiszolgálni akár olyan speciális munkakörnyezetben is a mezőgazdaságot, mint a lótenyésztés, ahol elengedhetetlen a kis teherbírás mellet a mozgékonyság, a fordulékonyság, a jó teherbírás. De szükséges a tökéletes kilátás és olyan hidraulikus gyorscsatlakozó rendszer alkalmazása, amivel nagyon hatékonyan és egyszerű lesz az adapterek cseréje.

Az Eurotrac mezőgazdasági munkagépek mindezekre megoldást kínálnak.