Default Header Bubble Text

Eurotrac munkagépek minőség, kényelem, könnyű kezelhetőség. Ismerkedjen meg a törzscsuklós Eurotrack munkagépekkel, a Eurotrac teleszkópos rakodógépeket.

 

Az Eurotrac munkagép -sorozat munkagépeit a 95 éves múlttal és kiváló szakmai tapasztalattal valamint háttérrel rendelkező Holland ’De Hues’ családi vállalkozás gyártja.

A cég elkötelezett híve a minőségnek, a kényelemnek, a könnyen kezelhetőségnek, amely nagyon rövid idő alatt Nyugat-Európa szerte népszerűvé tette ezeket a gépeket.

Mind esztétikailag, mind műszakilag egy igazi telitalálat az Eurotrac sorozat minden egyes munkagépe, melyek a világ számos pontján száz-számra dolgoznak megbízható precizitással, a munkagépkezelők és vállalkozók legnagyobb örömére.

HÍVJON MOST!    +36 70 442 1071                          Legyen ön is részese e siker-sorozatnak!

Az egyes Eurotrac munkagépek fotóira kattintva megismerheti az adott munkagép teljes dokumentációját.

 

TÖRZSCSUKLÓS MUNKAGÉPEK

W10 műszaki adatok

W11 műszaki adatok

W12 műszaki adatok

W13 műszaki adatok


TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP

T13 műszaki adatok

gém

fülke

túlterheltség jelző monitor

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Kabin / Védőtető

Akár kabinnal, akár a nélkül, megfelelő és kényelmes helyet biztosít a nyugodt munkához.

Az ülés kartámaszai emelhetőek, ez biztosítja a gyors be- és kiszállás lehetőségét.

A kényelmes, állítható ülés mellett a kormányoszlop is állítható. Mindenki megtalálhatja benne a tökéletes kényelmet a munkavégzéshez.

 

Vezérlés

Az alapgéphez tartozik egy többfunkciós joystick, amely jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A gém és a kanál egyaránt pontosan és könnyedén irányítható a joystick segítségével. A joystick-on található az irányváltó, ami lehetővé teszi a könnyed munkafolyamatot.

 

Kormányzás

A Eurotrac rakodói csuklós kormányzásúak. Hidraulikus kormányzás könnyű kezelhetőséget és pontos munkavégzést biztosít.

Az inga csukló lehetővé teszi a rakodó számára, hogy a terephez igazodjon. Ez nagyon fontos, hogy képes legyen a munkaterületen dolgozni a kerekek állandó csúszása nélkül.

 

Gumiabroncs

Az EUROTRAC törzscsuklós és teleszkópos munkagépeihez különböző gumiabroncs méretek állnak rendelkezésre.

Változó alapfelszereltséggel kínálunk széles és keskeny gumiabroncs méreteket a gépek alkalmazásának és kihasználtságának figyelembevételével.A feladatnak megfelelő méretű gumiabroncsok kiváló vezetési jellemzőket, valamint tökéletes stabilitást eredményeznek egyenetlen terepen.