Eurotrac munkagép főbb jellemzői

Eurotrac munkagépek a hatékonyság és a kényelem jegyében

A holland gyártó elkötelezett híve a minőségnek, a kényelemnek, a könnyen kezelhetőségnek, amely nagyon rövid idő alatt Nyugat-Európa szerte népszerűvé tette ezeket a gépeket.

Mind esztétikailag, mind műszakilag egy igazi telitalálat az Eurotrac sorozat minden egyes munkagépe, melyek a világ számos pontján száz-számra dolgoznak megbízható precizitással, a munkagépkezelők és vállalkozók legnagyobb örömére. 

Az Eurotrac törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodók elsősorban mezőgazdasági munkagépek, de az ipar területén is képesek megállni a helyüket. Mezőgazdasági munkagépként már számos helyen bizonyítottak.

Eurotrac fülke

Kabin / Védőtető

Akár kabinnal, akár a nélkül, megfelelő és kényelmes helyet biztosít a nyugodt munkához.
Az ülés kartámaszai emelhetőek, ez biztosítja a gyors be- és kiszállás lehetőségét.
A kényelmes, állítható ülés mellett a kormányoszlop is állítható. Mindenki megtalálhatja benne a tökéletes kényelmet a munkavégzéshez.

Eurotrac vezérlés

Vezérlés

Az alapgéphez tartozik egy többfunkciós joystick, amely jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A gém és a kanál egyaránt pontosan és könnyedén irányítható a joystick segítségével. A joystick-on található az irányváltó, ami lehetővé teszi a könnyed munkafolyamatot.

Eurotrac kormányzás

Kormányzás

A Eurotrac rakodói csuklós kormányzásúak. Hidraulikus kormányzás könnyű kezelhetőséget és pontos munkavégzést biztosít.
Az inga csukló lehetővé teszi a rakodó számára, hogy a terephez igazodjon. Ez nagyon fontos, hogy képes legyen a munkaterületen dolgozni a kerekek állandó csúszása nélkül.

Munkagép gumi

Gumiabroncs

Az EUROTRAC törzscsuklós és teleszkópos munkagépeihez különböző gumiabroncs méretek állnak rendelkezésre.
Változó alapfelszereltséggel kínálunk széles és keskeny gumiabroncs méreteket a gépek alkalmazásának és kihasználtságának figyelembevételével.A feladatnak megfelelő méretű gumiabroncsok kiváló vezetési jellemzőket, valamint tökéletes stabilitást eredményeznek egyenetlen terepen.

Az Eurotrac munkagépek 1 év gyártói garanciával kerülnek forgalomba Magyarországon, a Novis Trade Kft. forgalmazásában.

Az Eurotrac munkagépek egyes típusait személyesen megtekintheti és kipróbálhatja bemutató telephelyeink valamelyikén.

Az Eurotrac munkagépek kipróbálási lehetőségéhez előzetes regisztráció és egyeztetés szükséges. Kérjük a gomb megnyomása után töltse ki regisztrációs űrlapunkat és munkatársaink hamarosan adnak Önnek regisztrációs időpontot az Önhöz legközelebb lévő bemutatótelepünkre, vagy arra a bemutatótelepre, ahol jelenleg megtalálható olyan típusú Sunward munkagép, mely felkeltette az Ön érdeklődését.

Nyíregyházi Sunward bemutató telephely

Budapesti Sunward bemutató telephely