Munkagép gumiabroncs a MAXAM-tól

Munkagép gumik, traktor, rakodógép, földmunkagép és mezőgazdasági gumiabroncsok azonnal raktárról.

A munkagép gumiabroncsok előállítása leginkább szakemberi munka, de a Maxamot úgy jellemezhetjük, hogy a „szakemberek szakembere”.

A MAXAM a gumiabroncsokat kifejezetten úgy tervezi, hogy azok megfeleljenek a különböző alkalmazásoknak és feltételeknek. A Maxam legtöbb terméke a forgalmazók és a felhasználók visszajelzései alapján lett kifejlesztve, hogy minden követelménynek megfeleljen, a legkülönbözőbb körülmények között is kiválóan működjön.

Partnereink visszajelzése létfontosságú a Maxam számára, hogy az egész világon az ügyfelek változó igényeihez biztosíthassuk a megfelelő munkagép gumiabroncsokat.

A gumiabroncsok nagy része azonnal kapható, jelentős raktárkészlettel rendelkezünk a leggyakoribb típusokból és méretekből. Amennyiben a megrendelt abroncs nem lenne raktáron, a szállítási határidőt a megrendeléstő számított néhány napon belül biztosítjuk.

A gyártó határozottan hisz abban, hogy a „minőség biztosítja a termelékenységet”, nem csak a gyártási szinten, ahol a legújabb qc rendszer biztosítja a gyártott termék minőségét, hanem a logisztikában, adminisztrációban, tervezésben és forgalmazásban is. A  MAXAM hiszi, hogy a vásárló elégedettsége a fő cél és ez biztosítja a minőséget, innovációt, termelékenységet és a jövedelmezőséget. a MAXAM all steel radial otr gumiabroncsokat nem csak egyedül iso 9001 szabványnak megfelelően gyártják, hanem a tervezés is szigorú szabályozás szerint
történik.

MAXAM építőipari gumiabroncs

Építőipari gumiabroncsok

Rakodógépekhez, munkagépekhez kínálunk gazdaságos és tartós gumiabroncsokatkat.  Különböző munkaterületre különböző kialakítású gumiabroncsok szükségesek.
Ügyfeleink bármely kérdésben fordulhatnak hozzánk bizalommal, segítünk megtalálni a megfelelő választást.

Éves szervizekhez, vizsgáztatásokhoz szabványos és minőségi gumikat forgalmazunk kiváló árakon. Építőipari gumiabroncsban mi a minőségre és a tartósságra törekszünk. Szakkereskedő kollégáink bármely kérdésben állnak partnereink rendelkezésére.

Mezőgazdasági gumiabroncsok

Mezőgazdasági abroncsokkal bővült a kiváló minőségű MAXAM gumiabroncsok típusválasztéka közepes méretű traktorokhoz.

Komfortos és tartós felépítés.
Kiegyensúlyozott modern járófelület és oldalfal kialakítás minden alkalmazáshoz.

Egyező teherbírási értékek a 40 – 50 km/órás sebességtartományban a 85-ös és a 70-es szériánál. A 65-ös széria a 65 km/órás felhasználásra fejlesztve.

MAXAM mezőgazdasági gumiabroncsok
MAXAm radial gumiabroncs

Radial MAXAM gumiabroncsok

Kiváló minőség, öntisztuló mintázat, vágásálló felület, ezt nyújtja Önnek a Maxam radiál gumi, ami bármilyen körülmények között is kiváló tapadást biztosít.

A MAXAM cég több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az otr gumiabroncsok gyártásában. Minden prémium minőségű acél radiál abroncsot korszerű létesítményében, Ázsiában gyárt. a MAXAM® az összes acél radiál abroncsát a világ legismertebb értékesítési hálózatain és professzionális szolgáltatókon keresztül értékesíti.

Gumilánctalp, gumiheveder

Nagy nyomás ellenállású gumiheveder, gumilánctalp raktári vagy néhány napon belül érkező szállítással vásárolhatóak telephelyünkön.

A gumiheveder rendelése előtt szükséges a kollégáinkkal való egyeztetés, mert az adott márkán belül lehet több, olyan szériaként történő apró változás, altípusok, évjáratok, amik apró eltéréseket okozhatnak. Fontos az egyértelmű beazonosítás, hogy a választott gumilánctalp mérete tökéletesen megfeleljen a géphez.

Gumilánctalp

MAXAM munkagép gumiabroncs katalógus letöltése

Amennyiben munkagépére megbízható, hosszú élettartalmú gumiabroncsot szeretne vásárolni, kattintson a képre, mely a MAXAm gumiabroncs aktuális katalógusát nyitja meg. Válassza ki a megfelelő gumiabroncs méretet, majd az alábbi gomb megnyomásával vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a gumiabroncs megrendelése céljából.