MST 644 Plus kotró-rakodógép

Egységben az erő!

MST kotró-rakodógép

Az MST 644 Plus kotró-rakodógép  nagyteljesítményével és ergonómiájával felhívja a figyelmet az új MST 6 Plus sorozatra, ahol számos újítás kerül bemutatásra, figyelembe véve a munkagépkezelők kívánságait és elvárásait. 

Az MST 6 Plus kotrórakodókban használt 100 lóerős dízelmotor turbófeltöltővel és közbenső hűtővel magas nyomatékot és ennélfogva alacsonyabb fordulatszámon és üzemanyag-takarékosságot jelent. Míg a 4 előre 4 hátrameneti automatikus sebességváltó növeli a kezelő kényelmét. 

A nagy teherbírású, kemény tengelyek alapkivitelben a hátsó tengelyen a korlátozott sebességű differenciálmű (LSD) vannak ellátva, és nagy tapadást biztosítanak nehéz körülmények között is. 

Az MST 644 Plus erőteljes első géme, a legrosszabb körülményekre van tervezve. Így biztosítja a biztonságos működést a legmostohább körülmények között is. Az 1,2 m³ kapacitású, 6 funkciós rakodókanál alapkivitelben minden modellnél elérhető, ezért nagyobb anyagbetöltési hatékonyság érhető el, mint versenytársainál. 

A kotrógép-csoport, amelyet szintén nehéz igénybevételre terveztek, robusztus konstrukciójával és nagy hatékonyságú hidraulikus rendszerével a legmagasabb szinten tartja a termelékenységet. Az új kialakításnak köszönhetően a széles súlyeloszlású, széles ellensúlyú lábak az MST 6 Plus kotrórakodók nagy stabilitást jelentenek egyenetlen terepen.

Ha egyszer kipróbálta, mással már nem is akar dolgozni.

Vezetőfülke

Az MST 64 Plus kotró-rakodógép modell másik figyelemre méltó tulajdonsága a vezetőfülke. A hátsó joystickok a kezelő kívánságainak és elvárásainak megfelelően vannak kialakítva, lehetővé téve a kezelők számára a pontosságot igénylő ásási, emelési és süllyesztési műveletek könnyű irányítását. 

Ezenkívül a joystick konzolok figyelemre méltók, amelyek a speciális lengéscsillapító rendszer jóvoltából egymástól függetlenül állíthatók, a kezelő által kívánt helyzetbe vannak rögzítve, és hozzájárulnak az ergonómikusabb munkakörnyezet kialakításához. Ezen felül a légrugózású kezelő ülés alapkivitelben biztosítja a maximális kezelő kényelmet.

MST vezetőkabin

Opcióként a remegésgátló rendszer – SRS a rakodógörgők lengéscsillapítójaként működik. Az egyenetlen terepen fellépő ütéscsillapítások tompíthatók, ha a rakodó kanál tele van vagy úton van, így a kezelőnek kényelmesebb és gyorsabb utazási kényelmet biztosít. 

Az MST 6 Plus kotrórakodókban alkalmazott megújult légkondicionáló és fűtőrendszernek köszönhetően a kabin belsejében a hőmérséklet meleg és hideg időben a kívánt szintre hozható, éstartható. Ezen felül javult a kabin szigetelése, ami növeli a kezelő kényelmét és elkerüli a szükségtelen hőveszteségeket.

MST 644 Plus műszaki adatok

Motor:                                               Perkins 110 LE
Motor típusú:                                   1104D-44TA dízelmotor
Max. nyomaték:                               410 Nm (1400 ford / perc)
Rakodógép kanál kapacitása:       1,2 m³ A
Hátsó – kotró kanál kapacitása:   0,20 m³

Amennyiben felkeltette érdeklődését az MST 644 Plus kotró-rakodó munkagép, az alábbi gomb megnyomásával, kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik teljes körű információval látják el a munkagéppel kapcsolatban.

Ismerkedjen meg a Novis Trade kft. által forgalmazott MST modellekkel Márkaoldalunkon.

Az MST 6 Plus széria, kombinált gumikerekes kotró-rakodó munkagépek azoknak készültek, akik komolyan gondolják az erőkifejtést és haladni szeretnének mind a korral, mind pedig a földmunkákkal. Ismerje meg az MST 6 Plus sorozatot márkaoldalunkon.

Vagy olvassa el az MST 6 Plus szériát bemutató honlapoldalunkat: MST 6 Plus Széeria kotró-rakodógépek