Novis Trade Kft. bemutatkozás

Novis Trade kft

A Novis Trade Kft. 2010 óta stabil szereplője a munkagép értékesítési piacnak.

Munkatársaink több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a munkagépek értékesítésének és beszerzésének terén.

Miért alakultunk, kik vagyunk

Fő tevékenységünk az építőipari, ipari és mezőgazdasági gépek, valamint kiegészítő berendezéseik, adaptereik értékesítése, szervizelése és a teljes körű alkatrészellátás biztosítása. A Novis Trade Kft igyekszik kiszolgálni ügyfeleinket a legkorszerűbb ipari berendezésekkel, amelyekkel megfelelünk az egyedi és különleges igényeknek is. Hiszünk a minőségben és arra törekszünk, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen, akár új munkagép vásárlásában álltunk a rendelkezésére, akár alkatrészt vásárolt nálunk, akár a Novis Trade Kft által forgalmazott új munkagép szervizelését végeztük el.

Az általunk kiválasztott és forgalmazott márkák tekintetében elsődleges szempont, hogy olyan termékek legyenek, amelyekhez a Novis Trade Kft szellemiségét, hitvallását, és értékeit is mellé tudja állítani.

Ez csak akkor történhet meg, ha a gyártó garantálni tudja azt technikai és szakmai hátteret mely lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknél esetlegesen előforduló hibákat a lehető legrövidebb úton orvosolni tudjuk.

Forgalmazott munkagép márkáink

A kiválasztott és általunk forgalmazott munkagépek esetében ezek a feltételek rendelkezésre állnak!

Ezért döntöttünk a következő márkák mellet:

Munkagépek:

Sunward

Kotró, minikotró és csúszókormányzású rakodógépek

Sunward rakodók és kotrók népszerűségének titka

Egyszerűen jól lehet vele dolgozni: a kezelőfülke kialakítása kényelmes és biztonságos, könnyű és precíz, megfelelő rálátást enged a munkaterületre és munkaeszközre.

Sunward kompakt kotrógép

MST

Kombinált kotró-rakodógépek

MST 6 Plus építőipari földmunkagépek elsődleges felhasználási területe az építőipar.

Maximális hatékonyság, ergonomikus kabin, nagy teljesítmény, alacsony üzemanyagfogyasztás. Ez jellemzi az MST 6 Plus széria kotró-rakodó munkagépeit.

MST munkagépszervíz

EURTRAC

Elsősorban mezőgazdasági teleszkópos rakodók és törzscsuklós homlokrakodó

Az Eurotrac munkagép-sorozat munkagépeit a 95 éves múlttal és kiváló szakmai tapasztalattal valamint háttérrel rendelkező Holland ’De Hues’ családi vállalkozás gyártja.

Eurotrac munkagépszervíz

Munkagép kiegészítő adapterek:

MSB

MSB munkagép kiegészítő adapterek építőipari, erdészeti, mezőgazdasági munkagépekhez.

Az MSB munkagép kiegészítő adapter termékcsaláddal számtalan célzott feladatot tud elvégezni, megnövelve ezzel munkagépe kihasználhatóságát.

MSB bontókalapács

MBCrusher

Az MB Crusher az építőiparban, bontási és újrahasznosítási iparban vezető berendezések, gépek és tartozékok gyártója.

MBCrusher munkagép kanál

Elismeréseink

2018-ban 52 ország értékesítői közül a Novis Trade Kft lett Európa legjobb SUNWARD értékesítője.

Ezt a díjat mi kaptuk, de ez az ügyfeleink érdeme!

Ez visszaigazolása az Ő bizalmuknak, a több éve tartó növekedésünknek és visszaigazolása annak, hogy nem mindig csak a márkanév a biztosíték a minőségi munkára!

Hitvallásunk és elkötelezettségünk.

A Novis Trade Kft-nél hiszünk a minőségben. Arra törekszünk, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen, akár új munkagép vásárlásában álltunk a rendelkezésére, akár alkatrészt vásárolt nálunk, akár a Novis Trade Kft által forgalmazott új munkagép szervizelését végeztük el.

Hisszük, hogy az általunk forgalmazott kompakt csúszókormányzású rakodógépek, a kotrók, mini kotrók és a kombinált kotró rakodógépek épp úgy hasznos eszközei lesznek vállalkozásának, mint az elsősorban mezőgazdasági területre szánt teleszkópos és törzscsuklós munkagépek. Erre garancia az általunk forgalmazott három márka a Sunward, mely a gumilánctalpas kotró, minikotró és a Bobcat kompakt rakodójának alternatíváját jelentő csúszókormányzású rakodógépeket gyártja. Az MST mely a kombinált kotró rakodógép piacon állja a sarat versenytársaival, és az Eurotrac, ami a mezőgazdasági gépek szakértője közel száz éve és törzscsuklós illetőleg teleszkópos munkagépei minden modern mezőgazdasági üzem alap gépéi.

Szolgáltatásaink része nem csak az, hogy minden a Novis Trade Kft-nél vásárolt munkagéphez szervizszolgáltatást biztosítunk, hogy garantáljuk Önnek a gyors alkatrészellátást, hanem az, hogy minden általunk forgalmazott munkagép akár több év teljes körű gyártói garanciával rendelkezik!

Egy a Novis Trade Kft-nél megvásárolt munkagép arra garancia, hogy szakembergárdánk tanácsaival, segítségével Önnek nem csak egy munkagépe lesz, hanem vállalkozásának fontos alappillére, alacsony költségek mellet, hosszú távon.

Éppen ezért munkagépalkatrész kereskedésünkben megtalálható a munkagép gumiabroncs, a munkagép szélvédő a Sunward, MST, Eurotrac munkagép alkatrész épp úgy, mint a Bobcat, JCB és Caterpillar alkatrész.

Ha pedig munkagép kiegészítőre van szüksége sem kell új partnert keresnie, hiszen a kiváló minőségű MSB és MBCrusher munkagép kiegészítőket, munkagép adaptereket is megvásárolhatja.

Ha tehát Ön új gumilánctalpas kotró, forgókotró, vagy mini kotrógép, kompakt rakodógép, kombinált kotró rakodógép, vagy törzscsuklós illetőleg teleszkópos homlokrakodógép vásárlásán gondolkodik, a Novis Trade Kft-nél nem csak meg tudja vásárolni, hanem munkagépszerviz szolgáltatást és teljes körű munkagép alkatrészellátást is kap hozzá, ráadásul hosszútávú gyártói garanciával, márka felár nélkül.

Kapcsolódó márkaspecifikus weboldalaink

Annak érdekében, hogy a számos új munkagép közül választani tudjon, munkagép választékunkat nem csak honlapunkon tekintheti meg, hanem az általunk forgalmazott munkagép márkák saját honlapjain is.

Kotró, minikotró és kompakt rakodógép esetén ajánljuk Sunward.hu honlapunkat.

Kombinált kotró rakodógép vásárlása esetén ismerkedjen meg a Kombigép.hu honlapon az MST 6 PLUS széria kotró rakodó munkagép családdal.

Ha pedig mezőgazdasági munkagép vásárlása előtt áll, tájékozódjon az Eurotrac.hu honlapon ahol törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodógép kínálatunkkal ismerkedhet meg.