Kötelező munkagépszervíz

Munkagépszervíz

Kötelező szervizzel kapcsolatos kérdéseivel, igényeivel forduljon a Novis Trade Kft. munkatársainkhoz!

A jól karbantartott és szervizelt munkagép vállalkozása stabil pontja lehet

A Novis tard Kft által forgalmazott új ( Sunward, MST és Eurotrac ) munkagépek esetében a kötelező munkagépszervíz feladatokat, a Novis Trade Kft. szervízszakemberei látják el.

Képzett szervíz szakember

Szakembereink folyamatos gyári képzésben részesülnek, kimagasló alkatrész és géptípus ismerettel rendelkeznek. Arra is törekszünk, hogy szervíz szakembereink az általuk szervizelt munkagépeket felső fokon tudják kezelni. Így a kötelező szervízfolyamatok alatt igény szerint a munkagép helyes kezelésének elsajátításában is tudnak partnereinknek segíteni.

A kötelező munkagépszervíz időpontjáról a gépek eladásakor értékesítő kollégáink tájékoztatják új Partnereinket. A szervíz tevékenységet az egész országot lefedő szervízhálózatunkkal végezzük. Hat tökéletesen felszerelt szervízkocsinkkal, két telephelyről – Budapest, Nyíregyháza – látjuk el ez a feladatot, természetesen előre egyeztetett és ütemezett időpontokban, annak érdekében, hogy munkagépe mindig üzembiztos legyen.

Természetesen a Novis Trade Kft. az általa forgalmazott munkagépmárkák garanciális szervizelését is végzi, amiről az alábbi linkre kattintva tudhat meg többet. Garanciális munkagépszervíz.