Sunward kotrógépek

A Sunward kotrógépek állják a sarat, más kotrógépek, markológépekkel való összehasonlításban. A Sunward olyan markológépet kínál, amivel hatékony a munka.

A Sunward kotrógép kezelője ergonómikus környezetben, biztonságban, nagy hatékonysággal tudja kezelni a kotrógépet. A kotrógépek karbantartása könnyi és egyszerű, folyamatosan biztosított az alkatrészellátás, és a Novis Trade Kft a naluk vásárolt Sunward kotrógépekhez szerviz hálózatot is kínál.

SWE sorozatú hidraulikus kotrógépek jellemzői az “integrált innováció” és a “nyitott innováció”, amit a kínai szakemberek kiválóan ötvöztek a japán motorokkal és az eredeti gyári REX-ROTH, KYB, NACHI hidraulikus rendszerekkel.

Megbízhatóság, nagy hatékonyságot, olcsó üzemeltetési költség és a kényelem ami meghatározza egy ilyen kotrógép tulajdonosának és kezelőjének, a kotrógép értékét.

A gépet olyan magas minőségű fülkével látták el, amely megfelel az Európa FOPS / ROPS biztonsági előírásainak, emellett a kotrógép kényelmes üléssel és működtető yostickal van ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében.

Ne feledje A Novis trade Kft a Sunward munkagépeket márkafelár nélkül forgalmazza, hosszantartó garanciával és garantált alkatrészellátással, szervízzel.

A Sunward kotrógépek, és mini kotrógépek gazdaságos működtetésük és kedvező áraik miatt egyre népszerűbbek a hazai piacon is. Ügyfeleinktől érkezett érdeklődések, tapasztalatok és gépeladásaink növekvő számában egyre erősödni látjuk a piac Sunward márka iránti igényeit. A Sunward kotrógépek jó teljesítményt, jó felhasználói munkaélményt és biztonságos üzemeltetést kínálnak. A Sunward kotrógépek kezelése egyszerű, nincs benne komputeres vezérlés, a munkavégzés így könnyű és hatékony. Légkondicionált kabinjából a munkaterületre való rálátás tökéletes. A Sunward kotrógépek az év bármely időszakában, akár szélsőséges időjárási és terepviszonyok között is megbízható teljesítményt nyújtanak, jól kezelhetők. Az árképzése jóval kedvezőbb, mint a hasonló teljesítményt adó nagyobb márkák esetében. A Sunward kotrógépek a legjobb alkatrészekből állnak: világhírű gyártóktól származó motorok, zárt és hatékony hidraulikus rendszer jellemzi mindegyiket. A Sunward kotrógépek különlegessége még az önszintező rendszer és egy olyan kialakítás, mellyel könnyű váltani, átállni a különböző munkafolyamatok között: A gyorscsatlakozó rendszer használata egyszerű és ezzel hatékonyabb, kevesebb élőmunka ráfordítással kell számolni. A Sunward kotrógépek és mini kotrógépek karbantartása könnyű, folyamatosan biztosított a garanciális és az azon túli eredeti alkatrészellátás, mind fődarabokból, mind pedig kopó alkatrészekből.

 

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feladolgozzák, munkatásunk felveszi Önnel a kapcsolatot.Miben segíthetünk?

Kérjük írja meg számunkra, hogy pontosan milyen munkagépet szeretne vásárolni, milyen finanszírozási mód mellett. Illetve tegye fel kérdéseit munkatársunknak, aki hamarosan válaszolni fog.


Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek – telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Kedvező árak, Sunward minőség, 36 hónap, 3 000 munkaóra garancia, a hivatalos forgalmazótól.

HA többet szeretne megtudni a Sunward kotrógépekről kereesse fel márkaspecifikus honlapunkat: Sunward munkagépek

Amennyiben felkeltettük érdeklődését A Sunward munkagépekkel kapcsolatban ismerje meg a Novis trade Kft. által kínált Sunward típusokat az akábbi linken:

Sunward munkagépek, márkafelár nélkül!

Sunward gumilánctalpas forgó kotrógépek

Sunward gumilánctalpas mini kotrógépek

Sunward láncos nagy kotrógépek

A munkagépek egyes típusait személyesen megtekintheti és kipróbálhatja bemutató telephelyeink valamelyikén.

A Sunward munkagépek kipróbálási lehetőségéhez előzetes regisztráció és egyeztetés szükséges. Kérjük a gomb megnyomása után töltse ki regisztrációs űrlapunkat és munkatársaink hamarosan adnak Önnek regisztrációs időpontot az Önhöz legközelebb lévő bemutatótelepünkre, vagy arra a bemutatótelepre, ahol jelenleg megtalálható olyan típusú Sunward munkagép, mely felkeltette az Ön érdeklődését.

Nyíregyházi Sunward bemutató telephely

Budapesti Sunward bemutató telephely