Sunward kotrógépek

A Sunward kotrógépek állják a sarat, a nagyobb kotrógépek, markológépekel való összehasonlításban. A Sunward olyan markológépet kínál, amivel hatékony a munka.

Ismerkedjen meg a Sunward kotrógépek  legnagyobbikaival, mely markológépek, méltán hallgatnak a mobil kotrógép megnevezésre is, hiszen nagy teherbírásuk mellett gyorsak, hatékonyak és erősek.

A Sunward kotrógép kezelője ergonómikus környezetben, biztonságban, nagy hatékonysággal tudja kezelni a kotrógépet. A kotrógépek karbantartása könnyi és egyszerű, folyamatosan biztosított az alkatrészellátás, és a Novis Trade Kft a naluk vásárolt Sunward kotrógépekhez szerviz hálózatot is kínál.

SWE sorozatú hidraulikus kotrógépek jellemzői az “integrált innováció” és a “nyitott innováció”, amit a kínai szakemberek kiválóan ötvöztek a japán motorokkal és az eredeti gyári REX-ROTH, KYB, NACHI HIDRAULIKUS RENDSZEREKKEL.

Megbízhatóság, nagy hatékonyságot, olcsó üzemeltetési költség és a kényelem ami meghatározza egy ilyen kotrógép tulajdonosának és kezelőjének, a kotrógép értékét.

A gépet olyan magas minőségű fülkével látták el, amely megfelel az Európa FOPS / ROPS biztonsági előírásainak, emellett a kotrógép kényelmes üléssel és működtető yostickal van ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében.

A Sunward kotrógépek, és mini kotrógépek gazdaságos működtetésük és kedvező áraik miatt egyre népszerűbbek a hazai piacon is. Ügyfeleinktől érkezett érdeklődések, tapasztalatok és gépeladásaink növekvő számában egyre erősödni látjuk a piac Sunward márka iránti igényeit. A Sunward kotrógépek jó teljesítményt, jó felhasználói munkaélményt és biztonságos üzemeltetést kínálnak. A Sunward kotrógépek kezelése egyszerű, nincs benne komputeres vezérlés, a munkavégzés így könnyű és hatékony. Légkondicionált kabinjából a munkaterületre való rálátás tökéletes. A Sunward kotrógépek az év bármely időszakában, akár szélsőséges időjárási és terepviszonyok között is megbízható teljesítményt nyújtanak, jól kezelhetők. Az árképzése jóval kedvezőbb, mint a hasonló teljesítményt adó nagyobb márkák esetében. A Sunward kotrógépek a legjobb alkatrészekből állnak: világhírű gyártóktól származó motorok, zárt és hatékony hidraulikus rendszer jellemzi mindegyiket. A Sunward kotrógépek különlegessége még az önszintező rendszer és egy olyan kialakítás, mellyel könnyű váltani, átállni a különböző munkafolyamatok között: A gyorscsatlakozó rendszer használata egyszerű és ezzel hatékonyabb, kevesebb élőmunka ráfordítással kell számolni. A Sunward kotrógépek és mini kotrógépek karbantartása könnyű, folyamatosan biztosított a garanciális és az azon túli eredeti alkatrészellátás, mind fődarabokból, mind pedig kopó alkatrészekből.

Kedvező árak, Sunward minőség, 36 hónap garancia, hivatalos forgalmazótól.

Ha az új Sunward mini kotrógép felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.


SWE155F

SWE155F Súly 14800 kg Kanál méret 0,56 m3 Maximum kotrási mélység 5640 mm Maximum ürítési magasság 6130 mm Motor ISUZU  AM-4JJ1XZ-S Teljesítmény 95kW/2200[...]

SWE215F

SWE215F Súly 21300 kg Kanál méret 0,95 m3 Maximum kotrási mélység 6690 mm Maximum ürítési magasság 6980 mm Motor ISUZU AM-4HK1XZSC-02 Teljesítmény 128.4kW/2000[...]

SWE335F kotrógép
SWE335F

SWE335F Súly 33600 kg Kanál méret 1.5 m3 Maximum kotrási mélység 7445 mm Maximum ürítési magasság 7400 mm Motor CUMMINS QSL9-3823 Teljesítmény[...]

A Sunward kotrógépek az év bármely időszakában, akár szélsőséges időjárási és terepviszonyok között is megbízható teljesítményt nyújtanak, jól kezelhetők. Az árképzése jóval kedvezőbb, mint a hasonló teljesítményt adó nagyobb márkák esetében. A Sunward kotrógépek a legjobb alkatrészekből állnak: világhírű gyártóktól származó motorok, zárt és hatékony hidraulikus rendszer jellemzi mindegyiket.

A Sunward kotrógépek különlegessége még az önszintező rendszer és egy olyan kialakítás, mellyel könnyű váltani, átállni a különböző munkafolyamatok között: A gyorscsatlakozó rendszer használata egyszerű és ezzel hatékonyabb, kevesebb élőmunka ráfordítással kell számolni. A Sunward kotrógépek karbantartása könnyű, folyamatosan biztosított a garanciális és az azon túli eredeti alkatrészellátás, mind fődarabokból, mind pedig kopó alkatrészekből.