Sunward minikotró munkagépek

A Sunward mini kotró, kisméretű, nagy teljesítményű tényleg mini kotrógép. Gazdaságosan kihasználható, városi építkezésektől a külső terepig.

Sunward SWE 25 UF
Sunward SWE 20 B minikotró

A Sunward mini kotró, kisméretű, ám nagy teljesítményű építőipari gép. Gazdaságosan kihasználható, mivel mérete folytában a városi építkezésektől a külső terepig mindenhol alkalmas, könnyen és jól mozgó, nagy erőkifejtésre alkalmas munkagép, változatos kiegészítőkkel látható el célfeladatokhoz. Partnereink visszajelzései alapján igazolni látjuk a Sunward minikotró megbízhatóságát, stabilitását, hosszú távú felhasználhatóságát, nem utolsósorban a kiváló ár-érték arányai miatt. A Sunward mini kotró jó teljesítményt, dinamikus munkát, és biztonságos üzemeltetést kínálnak. A Sunward mini kotró nem csak az egyszerű feladatokra alkalmasak, segítségükkel speciális bontási, földmozgatási munkák is elvégezhetők. Kezelése egyszerű és kényelmes, nincs benne komputeres vezérlés, légkondicionált kabinjából kiváló rálátást nyújt a munkaterületre. A Sunward mini kotró egész évben kiváló partnerei a munkában bármely terepen, esőben és fagyban is.

További előnyök a Sinward mini kotrógépek esetében

A Sunward gumihevederes mini kotrógépek hidraulikus rendszere hatékony és erős, motorjuk kis fogyasztású, és nagy erőt képesek kifejteni akár szűk helyen is. A Sunward mini kotró különlegessége még az önszintező rendszer és a gyorscsatlakoztatás, amivel a kanalak, bontófejek, talaj előkészítő eszközök, könnyen és gyorsan lehet fel- és leszerelhetőek. Ezekkel a kisméretű, ám hatékony gumilánctalpas építőgépekkel a munka gyorsabb,a határidőre történő munkavégzés garantálható. A Sunward gumiláncos mini kotrógépek karbantartása könnyű, a kopó és a fődarabok alkatrészellátása folyamatos.

Sunward gyártói garancia 36 hó, vagy 3 000 üzemóra minden mini kotrógép esetén!

EREDETI GYÁRI JAPÁN KUBOTA vagy YANMAR MOTOR EREDETI GYÁRI REX-ROTH, KYB, NACHI HIDRAULIKUS RENDSZER MINIMÁLIS ELEKTRONIKA – MINIMÁLIS MEGHIBÁSODÁS

Kötelező és garanciális szervizek

A Novis Trade Kft. nem csak hivatalos forgalmazója a Sunward márkának, hanem ellátja az általa forgalmazott Sunward kotrógépek kötelező és garanciális szervizelését is.

Folyamatosan képzett, felkészült szakembereink az ország bármely pontján elvégzik a szükséges szervizeléseket, míg az ország egyik legnagyobb alkatrészbázisa garantálja, hogy az esetlgesen meghibásodott alkatrészek cseréje a lehető legrövidebb időn belül megtörténjen.

Sunward kompakt rakodó alkatrészellátása

Hivatalos forgalmazóként garantáljuk, hogy a 36 hónapos garanciaidőn túl is minden alkatrész a főelemek és a kopóelemek beszerzése sem fog gondot jelenteni. Kompakt rakodója szervizelését is elvégezzük nagyon kedvező feltételekkel bárhol az ország területén. Pályázati gépbeszerzés keretében is vehetők kompakt rakodógépek, munkagépek. A pályázati megfelelésben segítünk. Kedvező árak, Sunward minőség, 24 hó garancia, hivatalos forgalmazótól. Nézze meg Sunward kompakt rakodóinkat és a hozzá való alkatrészeket, szélvédőt, gumit, olajat!

Ha az új Sunward mini kotrógép felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

Tisztelt Partnerünk!

Kérjük pontosan töltse ki, adja meg adatait, hogy munkatársunk minél hamarabb fl tudja Önnel venni a kapcsolatot, és igénybe tudja venni szervizszolgáltatásunkat!Miben segíthetünk?

Kérjük amennyire lehetséges, pontosan írja le miben lehetünk segítségére, hogy kollégáink, minél hamarabb tudjanak Önnek segíteni!


Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek – telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Amit tudni érdemes a Sunward mini kotrógép, a kotrógép felhasználási területeiről.

A markológép vagy kotrógép, más néven exkavátor, de mobilitása miatt mobilkotrónak is nevezett gép alapvetően föld és talaj ásására, kotrására, illetve rakodására való földmunkagép, de ezen kívül számos más munka elvégzésére is alkalmassá tehető. Ennek oka a kotrógép, mini kotrógép szerkezetének praktikusan és könnyen változtatható módjában lelhető fel: a kotró gépekre a markolókanálon kívül sokféle más eszköz is felszerelhető, maga a felépítése pedig sok egyéb munkafeladat elvégzésére alkalmas szerkezet hordozására és működtetésére teszi alkalmassá. Mindezekért a markológépek (vagy legalábbis azok alapgépei) talán a legsokoldalúbban használható, legtöbbféle változatban és méretben megjelenő munkagépek.

Az utóbbi évtizedekben a hatékonyabb hidraulikus működtetés dominál a kotrógépek első sorban a mini kotrógépek területén, emiatt egyre jobban elmosódik a határ egy-egy munkagéptípus között, köszönhetően a kotrógépek, minik kotrógépek sokoldalú felhasználhatóságának. A mechanikus kotrókkal szemben, ahol a mozgatóáttétek végighúzódnak az egész gémszerkezeten, a hidraulikus kotrók gémjének tagjait a hidraulikák mozgatják, amiket magára a gémre szerelnek rá, így a tagokat helyben tudják pozicionálni. A hidraulikákat csak a működtetésükhöz szükséges flexibilis vezetékek kötik a meghajtáshoz, amiket a gémhez rögzítenek. A vezetékek a gém ízületeinél szükség szerint könnyen szét- majd összekapcsolhatók, például egy hidraulikus eszköz felcsatolásakor vagy szállításhoz való szétszereléskor.

A hidraulikus markolók gémjének végén alapesetben két rögzítőcsavar kioldásával gyorsan leszerelhető a kotrólapát, hogy egy másik eszköz, pl. légkalapács vagy kétkanalas markolófej kerüljön a helyére. Olyan rendszer is létezik, ahol igazán csavarozni sem kell, a gém végén lévő adapter és az eszköz profilja csak összecsúszik és egy retesz rögzítésével a gép máris üzemkész. Adott esetben a gém is szétszerelhető és kompatibilissé tehető más, nagyobb eszközök, szerkezetek hordozására és működtetésére.

Ha többet szeretne megtudni a Sunward munkagép családról, kérjük keresse fel Sunward márka oldalunkat, ahol részletesebb bemutatást talál a munkagépekről.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését A Sunward munkagépekkel kapcsolatban ismerje meg a Novis trade Kft. által kínált Sunward típusokat az akábbi linken:

Sunward munkagépek, márkafelár nélkül!

Sunward gumilánctalpas forgó kotrógépek

Sunward csúszókormányzású rakodógépek

Sunward láncos nagy kotrógépek

A Sunward munkagépek kipróbálási lehetőségéhez előzetes regisztráció és egyeztetés szükséges. Kérjük a gomb megnyomása után töltse ki regisztrációs űrlapunkat és munkatársaink hamarosan adnak Önnek regisztrációs időpontot az Önhöz legközelebb lévő bemutatótelepünkre, vagy arra a bemutatótelepre, ahol jelenleg megtalálható olyan típusú Sunward munkagép, mely felkeltette az Ön érdeklődését.

Nyíregyházi Sunward bemutató telephely

Budapesti Sunward bemutató telephely