Vacuworx HL – vákumemelő adapter betonelemek mozgatására

A HL SERIES vákuumemelő adaptereket úgy tervezték, hogy javítsák a biztonságot, növeljék a termelékenységet és csökkentsék a működési költségeket. Első sorban a beton közúti korlátok mozgatására vannak kifejlesztve legfeljebb 9 m hossz és 10,5 tonna súly határig.


A 360°-os elfordulási képességgel a Vacuworx hidraulikus akadályemelők tökéletesen alkalmasak zárt térben és közúti, híd és autópálya munkálatok során manőverezésre. A Vacuworx HL vákuumemelők a gazdagép hidraulikus rendszerével működnek.

Vacuworx HL seria
  • Az emelés, mozgatás biztonságosabb, mint a horgok, hevederek vagy láncok használata esetén
  • A 360 ° -os elforgatás biztosítja az anyagok pontos elhelyezését
  • Az elasztomer markolatok kiváló teljesítményt és teljes felületi érintkezést biztosítanak, az anyagok károsodása nélkül
  • Ha a hidraulikus nyomás elveszik, a biztonság érdekében a hidraulikus zár nem nyit ki, tökéletes a leesésvédelem 
Vacuworx HL seria

Vacoworx HL B1

Emelési kapacitás: 2,75 tonna 3,7 emelési magassággal

Méret: L 622 mm x H 1384 mm x W 610 mm

Súly 549 kg

Vacoworx HL B2

Emelési kapacitás: 10,5 tonna 9 emelési magassággal

Méret: L 2692 mm x H 1905 mm x W 762 mm

Súly 1524 kg

Vacuworx HL seria

A Vacuworx termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója a Novis Trade Kft. Amennyiben érdekli egy olyan munkagépkiegészítő, amely tökéletes, hatékony kiegészítője egy csúszókormányzású rakodógépnek, vagy egy kotrógépnek, kérjük bizalommal keresse értékesítő munkatársainkat, akik részletes felvilágosítással, igény szerint termékbemutatóval segítik abban, hogy a vásárlási szándékából olyan döntés szülessen, ami Önnek a legmegfelelőbb.

Vacuworx vákuumtechnológiás emelő berendezések: