Vacuworx speciális vákuumemelők

HDD – csőemelő rendszer

A HDD csőemelési rendszer vákuumtechnikát alkalmaz a fúrószár emelésére és a fúróberendezésbe rögzítésére hevederek vagy személyzet nélkül. A csövet 0 ° -ról 30 ° -ra dönti a be- és kirakodáshoz. A pontos szöget és az illesztést a vezeték nélküli távvezérlővel lehet beállítani. Kompatibilis az MC sorozatú vákuumos emelőkkel. Emelőkapacitása 0,77 – 2,45 tonna (a pad méretétől függően). Az összes szabványos fúrószárat kezeli. 

Vacuworx speciálus vákuumemelők

Octopad

Az Octapad betonlemez-emelési rendszert a betonlap eltávolításához tervezték első sorban út- és hídépítési projektek számára. A 8 betét mindegyikének saját vákuuma van, amelyet le lehet zárni a lemez azon területein, amelyek túl sérültek az emeléshez. Az Octapad-ot olyan kotrókkal való használatra tervezték, amelyek az anyagokat közvetlenül a teherautóba képesek emelni . Az innovatív vákuumtechnika lehetővé teszi a betonlemez teljes eltávolítását az útfenékről, az alsó anyagot zavartalanul hagyva a későbbi munkálatokhoz. Úgy tervezték, hogy az elhasználódott betonlapokat az utakról és a hídfedélzetekről képes legyen leemelni. Kompatibilis az RC sorozatú vákuumos emelőkkel Emelési kapacitása 5,4 tonna. Nyolc 14 ”x 20” lapos padlóból áll, külön vákuumszelepekkel, amelyeket közvetlenül repedés vagy lyuk fölött lehet lezárni. Nagymértékben csökkenti a hagyományos lemezszedési módszerek, például lég- vagy hidraulikus kalapácsok, fúrók, kábelek és lemezvödrök szükségességét.

A Vacuworx termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója a Novis Trade Kft. Amennyiben érdekli egy olyan munkagépkiegészítő, amely tökéletes, hatékony kiegészítője egy csúszókormányzású rakodógépnek, vagy egy kotrógépnek, kérjük bizalommal keresse értékesítő munkatársainkat, akik részletes felvilágosítással, igény szerint termékbemutatóval segítik abban, hogy a vásárlási szándékából olyan döntés szülessen, ami Önnek a legmegfelelőbb.

Vacuworx vákuumtechnológiás emelő berendezések:

Ismerje meg A Novis Trade Kft. által forgalmazott egyéb munkagép adapter márkákat is:

MSB munkagép adapterek

Az MSB munkagép kiegészítő adapter termékcsaláddal számtalan célzott feladatot tud elvégezni, megnövelve ezzel munkagépe kihasználhatóságát.

Rakodó és kotrógépekhez, exkavátorokhoz tud olyan fejeket, eszközöket csatlakoztatni egy pillanat alatt, amivel munkaidejéből az emberi erővel, vagy egyéb gépekkel történő munkát tudja megtakarítani. A megspórolt munkaórák árát nézve mindegyik eszköz megtérülő befektetés.

MB Crusher Munkagép adapterek

Az MB Crusher munkagép adapterek az építőiparban, bontási és újrahasznosítási iparban vezető berendezések. Költséghatékonyak, megbízhatóak és sokoldalúak.

Bármely típusú kotrógépre alkalmazható, az MB Crusher munkagép adapterek  a leghatékonyabb eszközök építkezéseken, de speciális alkalmazásokban, például kőfejtőkben, aknákban és környezeti rehabilitációkban is, anyagok zúzására, átvizsgálására és szétválasztására.