Vacuworx MC – vákumemelő adapter 3-5 tonna teherbírás

Vacuworx MC Seria

A Vacuworx MC vákumemelő széria kisebb súlyú és méretű anyagok mozgatására kiválóan alkalmas 3-5 tonna súlyhatárig. (MC3; 3 tonna, MC 5/MC5H; 5 tonna). Ideális közmű-építéseknél,általános építőipari tevékenységeknél. 

Az MC 3 önálló gázmotorral üzemel.

Az MC5 nagy teljesítményű dízel motorral üzemel, míg az MC 5H üzemeléséről a gazdagép hidraulikus rendszere gondoskodik. 

Vacuworx MC SERIA

A Vacuworx MC sorozat csak 12 méter hosszban alkalmas acélcsövek emelésére!

A Vacuworx MC sorozatot könnyebb súlyok és rövidebb anyaghosszok kezelésére tervezték. Az MC sorozatot  acélcsövek mozgatása esetén legfeljebb 12 méter hosszúságúra tervezték. A 12 méternél nagyobb acélcsövek esetén kérjük, olvassa el a Vacuworx RC sorozatot.
Legfeljebb 12 méter hosszú acélcsövekben az MC sorozatú emelők nagyon hatékonyak. Az MC sorozat biztonságosan képes megemelni a fentiekben megadottnál nagyobb átmérőt rövidebb hosszúságokban és / vagy könnyebb anyagokban. Vegye fel a kapcsolatot a Novis Trade Kft értékesítési osztályával, hogy segítséget nyújtson az alkalmazásához megfelelő Vacuworx emelőrendszer kiválasztásában.

  • A vezeték nélküli távvezérlés biztonságosabb, mint a horgok, hevederek vagy láncok használata
  • A 360°-os elforgatás biztosítja az anyagok pontos elhelyezését
  • Nem károsítja a finom anyagokat és a ragasztott bevonatokat
  • A vákuumtechnika kiküszöböli a csövek és a lemezek költséges zsugorításának vagy távtartójának szükségességét
  • Dupla sarokkészlet bármilyen egy- vagy kétszeres vákuumbetét elrendezéshez
Vacuworx MC SERIA

Vacuworx MC 3

Emelési kapacitás: 3 tonna 

Méret: L 1498 mm x H 1663 mm x W 470 mm

Súly 536 kg

Mit emelhetünk, mozgathatunk vele első sorban:
Csövek emelése, mozgatása 101 – 305 mm átmérőig, valamint olyan beton, vas, műanyag anyagok emelése, mozgatása, melyek felülete sík és nem nehezebbek a készülék emelési súlyhatáránál.

Vacuworx MC 5/MC5H

Emelési kapacitás: 5 tonna 

Méret: L 1638 mm x H 1663 mm x W 508 mm

Súly 829 kg

Mit emelhetünk, mozgathatunk vele első sorban:
Csövek emelése, mozgatása 101 – 457 mm átmérőig, valamint olyan beton, vas, műanyag anyagok emelése, mozgatása, melyek felülete sík és nem nehezebbek a készülék emelési súlyhatáránál.

Vacuworx MC SERIA

A Vacuworx termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója a Novis Trade Kft. Amennyiben érdekli egy olyan munkagépkiegészítő, amely tökéletes, hatékony kiegészítője egy csúszókormányzású rakodógépnek, vagy egy kotrógépnek, kérjük bizalommal keresse értékesítő munkatársainkat, akik részletes felvilágosítással, igény szerint termékbemutatóval segítik abban, hogy a vásárlási szándékából olyan döntés szülessen, ami Önnek a legmegfelelőbb.

Vacuworx vákuumtechnológiás emelő berendezések:

Ismerje meg A Novis Trade Kft. által forgalmazott egyébbmunkagép adapter márkákat is:

MSB munkagép adapterek

Az MSB munkagép kiegészítő adapter termékcsaláddal számtalan célzott feladatot tud elvégezni, megnövelve ezzel munkagépe kihasználhatóságát.

Rakodó és kotrógépekhez, exkavátorokhoz tud olyan fejeket, eszközöket csatlakoztatni egy pillanat alatt, amivel munkaidejéből az emberi erővel, vagy egyéb gépekkel történő munkát tudja megtakarítani. A megspórolt munkaórák árát nézve mindegyik eszköz megtérülő befektetés.

MB Crusher Munkagép adapterek

Az MB Crusher munkagép adapterek az építőiparban, bontási és újrahasznosítási iparban vezető berendezések. Költséghatékonyak, megbízhatóak és sokoldalúak.

Bármely típusú kotrógépre alkalmazható, az MB Crusher munkagép adapterek  a leghatékonyabb eszközök építkezéseken, de speciális alkalmazásokban, például kőfejtőkben, aknákban és környezeti rehabilitációkban is, anyagok zúzására, átvizsgálására és szétválasztására.