Vacuworx AMC seria – vákuumemelő adapter 4-6 tonna teherbírás

Vacuworx AMC seria

Az AMC SERIES vákuum-emelő rendszer az anyagmozgatás maximális biztonságát és sokoldalúságát biztosítják, 6 tonna teherbírásig. Acél-, műanyag vagy betoncsövekhez, valamint síklemezekhez és betonlapokhoz is használható. A Vacuworx AMC emelőket sokféle mukagépre lehet felszerelni, kezdve a kombinált rakodóktól a nagyobb kotrógépekig, és akár tehergépjármű-darukhoz is alkalmazhatók. A könnyű, önálló kialakítás hidraulikus meghajtású. Számos területen használható az iparban, de első sorban olyan helyre ajáljuk, ahol nagy terheket kell megmozgatni nagy hatékonysággal. A Vacuworx AMC Seria olyan vákuumtechnológiás anyagmozgatási rendszer, ami a biztonság mellet első sorban arra helyezi a hangsúlyt, hogy valamely munkagép hasznos kiegészítője legyen. Így munkagépét egy önálló vákuumtechnológiás emelőrendszerrel is ki tudja egészíteni.

Vacuworx AMC seria
  • A vezeték nélküli távvezérlés biztonságosabb, mint a horgok, hevederek vagy láncok használata
  • A 360°-os elforgatás biztosítja az anyagok pontos elhelyezését
  • Nem károsítja a finom anyagokat és a ragasztott bevonatokat
  • A vákuumtechnika kiküszöböli a csövek és a lemezek költséges zsugorításának vagy távtartójának szükségességét
  • Dupla sarokkészlet bármilyen egy- vagy kétszeres vákuumbetét elrendezéshez
  • Az integrált lábak védik a párna alátétét, ha nem használja

AMC 4 főbb paraméterek


Emelési kapacítás: 4 tonna

Méret: L 2438 mm x H 1397 mm x W 533 mm

Súly 428 kg

gyorscserélő adapterrel teherautóra is szerelhető

AMC 6 főbb paraméterek


Emelési kapacítás: 6 tonna

Méret: L 2438 mm x H 1397 mm x W 533 mm

Súly 530 kg

Tartozékok:

PT3000‑300         Tough Seal™, 15.2 m

PTSS2‑KIT            Szűrőkészlet

Vacuworx AMC series

A Vacuworx termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója a Novis Trade Kft. Amennyiben érdekli egy olyan munkagépkiegészítő, amely tökéletes, hatékony kiegészítője egy csúszókormányzású rakodógépnek, vagy egy kotrógépnek, kérjük bizalommal keresse értékesítő munkatársainkat, akik részletes felvilágosítással, igény szerint termékbemutatóval segítik abban, hogy a vásárlási szándékából olyan döntés szülessen, ami Önnek a legmegfelelőbb.

Vacuworx vákuumtechnológiás emelő berendezések:

Ismerje meg A Novis Trade Kft. által forgalmazott egyébbmunkagép adapter márkákat is:

MSB munkagép adapterek

Az MSB munkagép kiegészítő adapter termékcsaláddal számtalan célzott feladatot tud elvégezni, megnövelve ezzel munkagépe kihasználhatóságát.

Rakodó és kotrógépekhez, exkavátorokhoz tud olyan fejeket, eszközöket csatlakoztatni egy pillanat alatt, amivel munkaidejéből az emberi erővel, vagy egyéb gépekkel történő munkát tudja megtakarítani. A megspórolt munkaórák árát nézve mindegyik eszköz megtérülő befektetés.

MB Crusher Munkagép adapterek

Az MB Crusher munkagép adapterek az építőiparban, bontási és újrahasznosítási iparban vezető berendezések. Költséghatékonyak, megbízhatóak és sokoldalúak.

Bármely típusú kotrógépre alkalmazható, az MB Crusher munkagép adapterek  a leghatékonyabb eszközök építkezéseken, de speciális alkalmazásokban, például kőfejtőkben, aknákban és környezeti rehabilitációkban is, anyagok zúzására, átvizsgálására és szétválasztására.