Vacuworx SL series – Vákuum emelési rendszer 1,25 emelőkapacítás

A Vacuworx SL 2  Subcompact vákuumemelési rendszer egyik fő tartozéka. A rendszer gyorsan és egyszerűen rögzíthető szinte bármely rakodó-, homlokrakodó géphez. Képes megemelni elvágott beton, gránit, márvány vagy nagy táblás acéllemezeket. A hidraulikus gyors csatlakozók lehetővé teszik, a gyors és egyszerű váltás a különböző kiegészítők között.
Tökéletes munkaeszköz egy csúszókormányzású homlokrakodó kiegészítőjeként padló, járda, útépítési, és tereprendezési projektekhez. De tökéletes hatékonysággal alkalmazható olyan üzemekben is, ahol nagy felületű lemezek mozgatása szükséges.

  • Kapható kézi vagy vezeték nélküli távirányítóval
  • A hidraulikusan hajtott vákuumszivattyú a gazdagép kiegészítő hidraulikájával működik (Legalább 10 GPM szükséges, legfeljebb 3000 PSI)
  • Az univerzális szerelőlemezek lehetővé teszik a könnyű rögzítést a legtöbb kompakt rakodógéphez
  • Az összes rendszer alkotóelem kiváló minőségű alumíniumból készül, hogy maximalizáljuk a gazdagép teljes emelési képességét
  • Beton-, márvány-, gránit-, fém-, acél-, vas- és tájépítők emelésére tervezték
  • Különböző mini-kotrógépekkel vagy kis darukkal is működik, Clevis kampócsatlakozással
Vacuworx SL 2

SL 2

1,25 tonna emelőkapacitás
L 23 ”(584 mm) x H 25” (635 mm) x W 29 ”(737 mm)
Súly 125 kg (lemez nélkül)

Alapértelmezett hordozó párna lehetőségek:

 

SL2‑2424
Emelési kapacítás 1,225 kg
Belső méret 610 x 610 mm, külső méret 711 x 711 mm
Súly 20 kg

 

SL2‑1236
Emelési kapacítás544 kg
Belső méret 305 x 914 mm) külső méret 406 x 1016 mm
Súly 12 kg

A Vacuworx termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója a Novis Trade Kft. Amennyiben érdekli egy olyan munkagépkiegészítő, amely tökéletes, hatékony kiegészítője egy csúszókormányzású rakodógépnek, vagy egy kotrógépnek, kérjük bizalommal keresse értékesítő munkatársainkat, akik részletes felvilágosítással, igény szerint termékbemutatóval segítik abban, hogy a vásárlási szándékából olyan döntés szülessen, ami Önnek a legmegfelelőbb.

Vacuworx vákuumtechnológiás emelő berendezések:

Ismerje meg A Novis Trade Kft. által forgalmazott egyéb munkagép adapter márkákat is:

MSB munkagép adapterek

Az MSB munkagép kiegészítő adapter termékcsaláddal számtalan célzott feladatot tud elvégezni, megnövelve ezzel munkagépe kihasználhatóságát.

Rakodó és kotrógépekhez, exkavátorokhoz tud olyan fejeket, eszközöket csatlakoztatni egy pillanat alatt, amivel munkaidejéből az emberi erővel, vagy egyéb gépekkel történő munkát tudja megtakarítani. A megspórolt munkaórák árát nézve mindegyik eszköz megtérülő befektetés.

 Crusher munkagép adapterek

Az MB Crusher munkagép adapterek az építőiparban, bontási és újrahasznosítási iparban vezető berendezések. Költséghatékonyak, megbízhatóak és sokoldalúak.

Bármely típusú kotrógépre alkalmazható, az MB Crusher munkagép adapterek  a leghatékonyabb eszközök építkezéseken, de speciális alkalmazásokban, például kőfejtőkben, aknákban és környezeti rehabilitációkban is, anyagok zúzására, átvizsgálására és szétválasztására.