Vacuworx CM series – vákuumemelőadapter 3 tonnáig

A CM 3 kompakt moduláris vákuum emelő rendszer új lehetőségeket nyit meg munkagépe előtt! A CM 3 könnyedén adaptálható többféle munkagéphez, masszív acélszerkezettel, amely 3 tonna súlyig képes emelni, mozgatni, mukadarabokat. Az első ilyen jellegű vákuumos emelő megoldás, a Vacuworx CM 3 segítségével anyagkezelési, emelési, rakodási igények széles skálája alkalmazható, lehetővé téve a nagyobb csúszóskormányzású homlokrakodók és a lánctalpas kotrógépek esetén, hogy könnyedén emeljék a betonlapokat, acéllemezeket és csöveket. Kotró, vagy homlokrakodó gépe új funkciókhoz jut, melyek hatékonyan használhatók a munkaterületeken.

  • A hidraulikusan hajtott vákuumszivattyú a gazdagépről származó kiegészítő hidraulika segítségével működik (minimum 10 GPM szükséges, legfeljebb 3000 psi)
  • Súlya megegyezik egy standard munkagépkanállal, tehát a gazdagép emelési kapacitása nem változik
  • Tartalmaz gyorscsatlakozós hidraulikus tömlőket és gyárilag előre beállított áramlásvezérlő szelepet, hogy minden gazdagépen optimális teljesítményt biztosítson
  • Befogadható egy- vagy dupla pad-konfigurációkkal, különféle súlyok és méretek megemelésére
  • Szerelőlemezek, amelyek gyorsan és egyszerűen rögzíthetők a legtöbb munkagéphez
  • Kompatibilis a kis kotrógépekkel és darukkal is, Clevis horgos csatlakozással
Vacuworx CM 3

CM 3

3 tonna emelőkapacitás

Méret: 1,803 mm x H 31,5” 800 mm x W 40 ”1,016 mm

Súly 226 kg

Alapértelmezett hordozó párna lehetőségek:

CM2424
Emelési kapacítás: 1,225 kg
Belső méret: 610 x 610 mm Külső méret 711 x 711 mm
Súly 43 kg

CM3030
Emelési kapacítás: 1,960 kg
Belső méret: 762 x 762 mm Külső méret 864 x 864 mm
Súly: 66 kg

CM3636 6220
Emelési kapacítás: 2821 kg
Belső méret: 914 x 914 mm Külső méret1061 x 1,016 mm
Súly: 91 kg

A Vacuworx termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója a Novis Trade Kft. Amennyiben érdekli egy olyan munkagépkiegészítő, amely tökéletes, hatékony kiegészítője egy csúszókormányzású rakodógépnek, vagy egy kotrógépnek, kérjük bizalommal keresse értékesítő munkatársainkat, akik részletes felvilágosítással, igény szerint termékbemutatóval segítik abban, hogy a vásárlási szándékából olyan döntés szülessen, ami Önnek a legmegfelelőbb.

Vacuworx vákuumtechnológiás emelő berendezések:

Ismerje meg A Novis Trade Kft. által forgalmazott egyéb munkagép adapter márkákat is:

MSB munkagép adapterek

Az MSB munkagép kiegészítő adapter termékcsaláddal számtalan célzott feladatot tud elvégezni, megnövelve ezzel munkagépe kihasználhatóságát.

Rakodó és kotrógépekhez, exkavátorokhoz tud olyan fejeket, eszközöket csatlakoztatni egy pillanat alatt, amivel munkaidejéből az emberi erővel, vagy egyéb gépekkel történő munkát tudja megtakarítani. A megspórolt munkaórák árát nézve mindegyik eszköz megtérülő befektetés.

 Crusher munkagép adapterek

Az MB Crusher munkagép adapterek az építőiparban, bontási és újrahasznosítási iparban vezető berendezések. Költséghatékonyak, megbízhatóak és sokoldalúak.

Bármely típusú kotrógépre alkalmazható, az MB Crusher munkagép adapterek  a leghatékonyabb eszközök építkezéseken, de speciális alkalmazásokban, például kőfejtőkben, aknákban és környezeti rehabilitációkban is, anyagok zúzására, átvizsgálására és szétválasztására.