Sunward kompakt rakodógép

A Novis Trade Kft. bemutatja Önnek: Sunward kompakt rakodógép!

Az ár-érték arányban ugyanúgy verhetetlenek, mint munkabírásban ezek a csúszókormányzású kompakt rakodógépek!

Amennyiben a Bobcat rakodó alternatíváját keresi, kérjük nézze meg a Sunward kompakt rakodó gépek típusait, hiszen a Sunward csúszókormányzású kompakt rakodógépek minden olyan funkcióval, teherbírással, könnyedséggel bírnak,  mint más gyártók hasonló csúszókormányzású homlokrakodó gépei azzal a különbséggel, hogy Önnek nem kell megfizetnie a márkafelárat, és  3 év vagy 3000 üzemóra gyártói garanciát kap minden egyes Sunward kompakt rakodógép megvásárlásakor.

Sunward SWL 2820 kompakt rakodógép

Üzemi súly:                    2 780 Kg
Üzemi teherbírás:         725 Kg
Billenési határérték:     1 450 Kg
Kanál felszakító erő:    2 000 Kg
Gém felszakító erő:      1 900 Kg
Maximális sebesség:   13,6 Km/ó

Sunward SWl 2820 kompakt rakodógép

Sunward SWL 3230 kompakt rakodógép

Üzemi súly:                      3 450 Kg
Üzemi teherbírás:           1 100 Kg
Billenési határérték:       2 000 Kg
Kanál felszakító erő:      2 480 Kg
Gém felszakító erő:        2 430 Kg
Maximális sebesség:     12,6 Km/ó

Sunward SWL 3230 csúszókormányzású kompakt rakodógép

Ezek az építkezési, csúszókormányzású kompakt rakodógépek verhetetlenek a maguk kategóriájában.

A tökéletes alkalmazkodás és funkcionalitás megtestesítői olyannyira, hogy a Bobcat név szinte egyet jelent nem csak ezzel a márkával, hanem magával a munkagép, építőgép kategóriával is. Ennek egy alternatívája a Sunward csúszókormányzású homlokrakodógép.

Masszív kivitelezés, jó mozgathatóság és optimális teljesítmény-súly arány jellemzi, valamint az, hogy a Sunward kompakt rakodógépek a szélsőséges időjárási és terepviszonyok közepette is kiválóan működnek. A csúszókormányzás nagy előny, megkönnyíti a fordulékonyságot, így nagyon kis helyen is képes a Sunward kompakt rakodó nagy hatékonyságú munkavégzésre.

Ezt a kormányzási módszert mobil, kisméretű kotrógépeknél, rakodógépeknél használják. Ennek a kormányzásfajtának előnye, hogy kis helyet foglal el a gépben, sőt a kormányzás lényegében a hajtás. A hidaknál a kevés mozgó alkatrész miatt egyszerű felépítése miatt nagy teherbírásra képes. Nincs széles kerékjárat, a kerekek elfordulásához.

Sunward SWL homlokrakodógép széria

A Sunward SWL széria csúszókormányzású rakodógépei az egyik legbiztonságosabb csúszókormányzású rakodó gépek az iparágban. Az irányíthatóság, az emelési kapacitás, a maximális kilátás teszik a gépeket tökéletes választássá nem csak az állattartó telepeken, a mezőgazdaságban, hanem az ipar számos üzletágában is. Az új generációs csúszókormányzású rakodógépek olyan megoldásokat és funkciókat kínálnak, amelyek segítségével Ön hatékonyabban tud dolgozni. A többfunkciós joystick segítségével Ön könnyen és kényelmesen vezérelheti a rakodót. A szigetelt, zárt és túlnyomásos kabin csendesebb, kisebb a zajszint és biztonságosabb. A hosszú munkát a kényelmes és fűtött légrugós ülés és az állítható kartámasz teszi még komfortosabbá.

Sunward kompakt rakodógépek

A Sunward kompakt rakodógépei egyre nagyobb teret hódítanak mind a mezőgazdaságban, mind pedig az építőiparban. A rakodók előnye, hogy kezelésük könnyű, hatásfokuk pedig méretükhöz képest kiváló. A Sunward kompakt rakodók használata egyenlő a kényelmes és könnyű kezelhetőséggel és a biztonságos üzemeltetéssel. A Sunward kompakt rakodók erősek, energiatakarékosak és a vezérlésük is egyszerű. Kis helyen is képesek megfordulni, mozogni, univerzális munkaeszköz rögzítésüknek és a hidraulika gyorscsatlakozónak köszönhetően a munkaidőt is gazdaságosabban lehet kihasználni, mivel az átállások ideje lecsökken. A Sunward kompakt rakodó minőségi alkatrészekből áll, erős motor, hidraulika és kiváló kiegészítők alkalmazhatók a különböző célfeladatokra. Az egyedi Sunward gyorscsatlakozó rendszer használatának köszönhetően hatékonyabb, kevesebb élőmunka ráfordítással kell számolni.

Sunward kompakt rakodó alkatrészellátása

Hivatalos forgalmazóként garantáljuk, hogy a 24 hónapos garanciaidőn túl is minden alkatrész a főelemek és a kopóelemek beszerzése sem fog gondot jelenteni. Kompakt rakodója szervizelését is elvégezzük nagyon kedvező feltételekkel bárhol az ország területén.   Pályázati gépbeszerzés keretében is vehetők kompakt rakodógépek, munkagépek. A pályázati megfelelésben segítünk. Kedvező árak, Sunward minőség, 24 hó garancia, hivatalos forgalmazótól.   Nézze meg Sunward kompakt rakodóinkat és a hozzá való alkatrészeket, szélvédőt, gumit, olajat!

Eredeti gyári Japán Kubota vagy Yanmar Moter, eredeti gyári Rex-roth hidraulikus rendszer, minimális elektronika - minimális meghibásodás.

Sunward homlokrakodó

A Sunward kompakt rakodógépek előnyei.

A Sunward kompakt rakodógépek alapfelszereltségben zárt kabinnal rendelkeznek, ami csendesebb, tisztább munkakörülményt biztosít. A kabin az Európai Unió előírásainak megfelelően POPS/ROPS minősítéssel rendelkezik a kezelő biztonsága érdekében. A tágas kezelőfülke nagy, kényelmes, a kezelőnek kiváló rálátása van a munkaterületre és a kanálra. Alapfelszereltség még a joystickos működtetés, ami a kényelmes és hatékony munkavégzés feltétele. A beépített nagy teljesítményű motorok az erőteljes, biztonságos munkavégzést teszi lehetővé. Hatékonyságnövelés high flow” rendszerrel A Sunward kompakt rakodók opcióként „high flow” rendszerrel is rendelhetők. Ezzel a gépek hatékonysága növelhető, a hidraulika rendszer a 25MPa nyomáson 130 l/p folyadékszállítást tesz lehetővé, ami optimális hidraulikus teljesítményt biztosít a kapcsolható munkaeszközök meghajtásához. A hidraulikarendszer a legkorszerűbb LUDV olajelosztóval rendelkezik, ami energiatakarékos megoldás, lehetővé teszi a gyors mozgást és a munkafolyamat-váltást a korábbiaknál energiatakarékosabban. A rendszer segítségével alacsonyabb zajszint, csökkentett olajmelegedés és alacsonyabb fordulatszám érhető el. Könnyű szervizelés A napi karbantartás és a szervizelés érdekében nagy szögben előre dönthető a kabin, a motorháztető könnyedén felnyitható. A hűtőrácsot takaró hátsófal elnyitható, ez lehetővé teszi könnyű tisztítását, itt tölthető be az üzemanyag is. A felbillenthető kezelőfülke rendkívül jó áttekinthetőséget, hozzáférést biztosít a napi karbantartások és szervizek elvégzéséhez.

Kedvező árak, Sunward minőség, 24 hónap, 2 000 munkaóra garancia, a hivatalos forgalmazótól.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését A Sunward munkagépekkel kapcsolatban ismerje meg a Novis trade Kft. által kínált Sunward típusokat az akábbi linken:

Sunward munkagépek, márkafelár nélkül!

Sunward gumilánctalpas forgó kotrógépek

Sunward gumilánctalpas mini kotrógépek

Sunward láncos nagy kotrógépek

A munkagépek egyes típusait személyesen megtekintheti és kipróbálhatja bemutató telephelyeink valamelyikén.

A Sunward munkagépek kipróbálási lehetőségéhez előzetes regisztráció és egyeztetés szükséges. Kérjük a gomb megnyomása után töltse ki regisztrációs űrlapunkat és munkatársaink hamarosan adnak Önnek regisztrációs időpontot az Önhöz legközelebb lévő bemutatótelepünkre, vagy arra a bemutatótelepre, ahol jelenleg megtalálható olyan típusú Sunward munkagép, mely felkeltette az Ön érdeklődését.

Nyíregyházi Sunward bemutató telephely

Budapesti Sunward bemutató telephely