Eurotrac W12 törzscsuklós homlokrakodó

Ne csak munkagépként gondoljon rá: Eurotrac W12 törzscsuklós homlokrakodó

            A törzscsuklós munkagépek a modern mezőgazdasági üzemek elengedhetetlen eszközei. Ennek oka, hogy a mezőgazdasági munkagép gyártásnak az elmúlt évtizedben a legdinamikusabban fejlődő ágazatai közé sorolhatjuk a teleszkópos és törzscsuklós rakodógép-gyártást. Ennek megfelelően a mezőgazdasági anyagmozgatásnak – szinte a teljes vertikumot átfogó – meghatározó eszközei a különböző munkaeszközökkel felszerelhető teleszkópos és törzscsuklós homlokrakodó gépek. A mezőgazdasági anyagmozgatási technológián belül jelentős szerephez jutott a rakodógépek alapvető funkciója, valamint rendeltetése, azaz a mezőgazdasági termények és anyagok rakodása, illetve rövid távolságú szállítása.

Az új generációs munkagépek közül az Eurotrac W12 homlokrakodó magasan kiemelkedik versenytársai közül. A törzscsuklós munkagépek nem csak mezőgazdasági terepen teljesítenek kiválóan, de a raktározástól az építőiparig szinte bárhol.

Praktikus méret

Méretéből adódóan a szűk helyek specialistája, fordulékony, rugalmas és terhelhető, így az ipari közegben is jól kihasználható. 26,5 kw / 36 LE motorteljesítményéhez 3,10 méteres emelési magasság társul.

A többi Eurotrac homlokrakodóhoz hasonlóan a W12 is igen megbízható és robusztus, gazdag alapfelszereltséggel. A W12 Eurotrac törzscsuklós rakodógép különböző gumiabroncs méretekkel választható (standard méretű abroncs esetén a rakodó szélessége: 140 cm.)

Könnyű kezelhetőség

A széles gumiabroncsok kiváló vezetési jellemzőket, valamint tökéletes stabilitást eredményeznek egyenetlen terepen. A gép a hidraulikus kormányzás mellé segédhidraulika vezérlést, joystick-irányítást, valamint munkaterület megvilágítást is kapott: emelő kapacitása 45o-nál 800 kg. és egy Kubota motor hajtja.

A megfelelő érzékenységű joystick menetirány-kapcsolóval, „lebegtető” funkcióval, és két menetfokozattal került kialakításra. A kormányoszlop állítható, az erős, csuklós kormányzásnak köszönhetően pedig a rakodógép minden talajviszony mellett négy keréken áll, és fordulékony marad.

Tökéletes fordulékonyság

Az első és hátsó kocsirész egymástól függetlenül fordul, ezáltal optimális vontatás valósul meg, és a kerekes rakodó zavartalanul mozog egyenetlen talajon is. A W12 tágas, zárt kabinnal rendelkezik (opció), a felszereltség része a fűtés, első és hátsó ablaktörlő, és a két rögzíthető ajtó, illetve kitámasztható hátsó ablak. Nyitott fülke esetében a védőtető 180 cm magasan leszerelhető.

A W11 és W12 fékpedállal felszerelt, ami lehetővé teszi a hidrosztatikus rendszer fokozatos teljesítménynövelését még akkor is, ha állandó haladási sebesség szükségesés a teljes terhelés alatt, vagy a felszerelhető munkaeszközöket kell működtetni, vagy például a fel-és lerakodási munkálatoknál. A munkagép teljes motorterhelés mellett is vezethető lassan, a fékpedál használatával. A segédhidraulika kör és a két fokozat az új, multifunkciós joystickkal működtethető.

Fedezze fel a holland Eurotrac törzscsuklós homlokrakodóit, melyeket a Novis Trade Kft. forgalmaz Magyarországon, olyan értékesítési feltételek mellett, melyeket csak egy gyártói forgalmazó tud Önnek biztosítani.

Ismerje meg az Eurotrac márka teljes Magyarországi termékkínálatát, az aurotrac márkaoldalán:

Eurotrac.hu

Eurotrac W12 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotrac W12 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotrac W12 törzscsuklós homlokrakodó
Eurotrac W12 törzscsuklós homlokrakodó

Amennyiben felkeltettük érdeklódését az Eurotrac W12  mezőgazdasági törzscsuklós munkagép irán, kérjük a gombot megnyomva vegyefel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Érdeklődik az Eurotrac mezőgazdasági munkagépek felől?

Töltse le az alábbi linkent az Eurotrac törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodók rövid PDF bemutatóanyagát, hogy teljes képet kapjon a novis Trade Kft által kínált Eurotrac típusválasztékból:

Eurotrac mezőgazdasági munkagépek