Eurotrac T13 teleszkópos homlokrakodó

Szinte ön helyett dolgozik az Eurotrac T3 teleszkópos homlokrakodó

Az Eurotrac mezőgazdasági homlokrakodó gépeket a Novis Trade Kft. gyártói garanciával, teljes körű szerviz biztosításával és garantált alkatrészellátással forgalmazza Magyarországon.

A cég munkatársai közel tíz éves munkagép értékesítő tapasztalattal segítenek Önnek a megfelelő gép kiválasztásában. Kérhet árajánlatot, vagy csupán tájékoztatást is az immár fogalommá vált Eurotrac munkagépek műszaki paramétereiről, felhasználási lehetőségeikről a mezőgazdaságban. Cégünk kizárólagosan forgalmazza Magyarországon a közel 100 éve működő holland Eurotrac, elsősorban mezőgazdasági felhasználásra gyártott homlokrakodóit, amik természetesen az iparban is megállják a helyüket.

Eurotrac T13 a sokolda lúmunkatárs

Az Eurotrac T13 teleszkópos homlokrakodó sokoldalú munkatárs, precízen megtervezett munkagép, és a nagyobb mezőgazdasági üzemek igényeinek kiszolgálására is alkalmas. Megfelelő és kényelmes helyet biztosít a fokozott odafigyelést igénylő munkához. Széles körű felhasználhatósága mellett ergonómiai kialakításával is hódít: az ülés kartámaszai emelhetőek, ez biztosítja a gyors be- és kiszállás lehetőségét. Az állítható ülés mellett a kormányoszlop is állítható, tehát mindenki megtalálhatja benne a tökéletes kényelmet a munkavégzéshez.

Szinte bármivel megbírkózik

Legyen a küldetés akár törmelék eltakarítás, vagy felrakodás, ez az eszköz gyors, megbízható, és költséghatékony. Szinte minden anyagmozgatási feladat megoldható vele, gyorsan, hatékonyan, alacsony költségek mellett, a típuscsalád nagyobb gépei pedig minden más igényt lefednek, így önnek csak azt kell kiválasztania, tudnia, hogy a munkagépnek milyen teljesítménnyel kell rendelkeznie, mekkora a kihasználtsága, és elsősorban, milyen feladatok ellátására szerezné be.

Fedezze fel a holland Eurotrac törzscsuklós homlokrakodóit, melyeket a Novis Trade Kft. forgalmaz Magyarországon, olyan értékesítési feltételek mellett, melyeket csak egy gyártói forgalmazó tud Önnek biztosítani.

Eurotrac T13 teleszkópos homlokrakodó
Eurotrac T13 teleszkópos homlokrakodó
Eurotrac T13 teleszkópos homlokrakodó

Ismerje meg az Eurotrac márka teljes Magyarországi termékkínálatát, az aurotrac márkaoldalán:

Eurotrac.hu

Amennyiben felkeltettük érdeklódését az Eurotrac W12  mezőgazdasági törzscsuklós munkagép irán, kérjük a gombot megnyomva vegyefel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Érdeklődik az Eurotrac mezőgazdasági munkagépek felől?

Töltse le az alábbi linkent az Eurotrac törzscsuklós és teleszkópos homlokrakodók rövid PDF bemutatóanyagát, hogy teljes képet kapjon a novis Trade Kft által kínált Eurotrac típusválasztékból:

Eurotrac mezőgazdasági munkagépek