Sunward munkagépek, rakodógépek és kotrógépek, alkatrészek

Sunward munkagépek, rakodógépek és kotrógépek, alkatrészek, közvetlenül a forgalmazótól.

Sunward munkagépek hivatalos magyarországi forgalmazója.

A Sunward Intelligent Equipment Group egy nemzetközi munkagépgyártó, 1999.-ben alapított csoport, amely legfőképpen az építőipari gépekre összpontosít. A Sunward munkagépek az erő és a hatékonyság megtestesítői: világhírű gyártóktól származó motorok, zárt és hatékony hidraulikus rendszer jellemzi minden modelljét. A Sunward különlegessége továbbá az önszintező rendszer és a standard gyorscsatlakozó rendszer, mellyel könnyű dolgozni, könnyű váltani, átállni a különböző munkafolyamatok között. A Sunward kotrógépek, rakodógépek karbantartása egyszerű, alkatrészellátását gyorsan és hatékonyan kezeljük, illetve további gumiabroncs, szélvédő igényeket akár azonnali szállítással biztosítjuk.

Sunward rakodók és kotrók népszerűségének titka

Egyszerűen jól lehet vele dolgozni: a kezelőfülke kialakítása kényelmes és biztonságos, könnyű és precíz, megfelelő rálátást enged a munkaterületre és munkaeszközre. Nagyon hatékony az erőfelhasználásuk, üzemanyag-takarékosak, stabilak és minden terepen és időben megbízhatóak. Masszív kivitelezés, jó mozgathatóság és optimális teljesítmény-súly arány jellemzi. Sunward munkagépek karbantartása, Sunward alkatrészek A gépek karbantartását képzett szerelőinkkel illetve raktári vagy 1-2 napon belüli (európai raktárközpontból érkező) alkatrészellátással biztosítjuk.

A képekre kattintva megtekintheti a Sunward munkagépek, rakodógépek és kotrógépek részletes bemutatását!

A Sunward mini kotró, kisméretű, ám nagy teljesítményű építőipari földmunkagép. Gazdaságosan kihasználható, mivel mérete folytában a városi építkezésektől a külső terepig mindenhol alkalmas, könnyen és jól mozgó, nagy erőkifejtésre alkalmas munkagép, változatos kiegészítőkkel látható el célfeladatokhoz.

A Sunward kompakt rakodógépei egyre nagyobb teret hódítanak mind a mezőgazdaságban, mind pedig az építőiparban. A rakodók előnye, hogy kezelésük könnyű, hatásfokuk pedig méretükhöz képest kiváló.

A Sunward kotrók jó teljesítményt, jó felhasználói munkaélményt és biztonságos üzemeltetést kínálnak. A Sunward kotrók kezelése egyszerű, nincs benne komputeres vezérlés, a munkavégzés így könnyű és hatékony.

Amennyiben részletesebben is meg szeretné ismerni a Sunward munkagépcsaládot látogasson el a Novis Trade Kft által üzemeltetett a Sunward munkagépeket átfogóan és részletesen bemutató Sunward.hu honlapra, ahol pontos tájékoztatást kap, minden Magyarországon forgalmazott új kotró, mini kotró és kompakt rakodógépről.

A Sunward munkagépek bemutató videójából is kitűnik, hogy, milyen sokoldalú munkagépek, rakodógépek és kotrógépek.

Sunward cég kínai gyártó, amely a legkorszerűbb technikával és technológiával dolgozik. A motorokat a Yanmar és a Kubota gyárból importálja Japánból, a hidraulikus elemeket a német Rexroth szállítja a gépekhez. A főegységek a termék minőségét alapvetően meghatározzák. A kínai gazdaság az elmúlt években rendkívül látványos lendületet vett. Az alacsony bérszint következtében ma már a legnagyobb világcégek építenek gyártó és összeszerelő üzemeket az országban. A gazdaság és a műszaki színvonal robbanásszerűen emelkedik. Az építőipari gépek főegységeinek gyártói már a Kínában gyártanak, illetve itt találhatók az összeszerelő üzemek beszállítói. A kompakt rakodók opcióként „high flow” rendszerrel is rendelhetők. Ezzel a gépek hatékonysága növelhető, a hidraulika rendszer a 25MPa nyomáson 130 l/p folyadékszállítást tesz lehetővé, ami optimális hidraulikus teljesítményt biztosít a kapcsolható munkaeszközök meghajtásához. Karbantartási igényük alacsony és a NovisTrade Kft szakemberei minden esetben állnak megrendelőik, vásárlók rendelkezésére.