Sunward munkagépek, rakodógépek és kotrógépek, alkatrészek

Sunward munkagépek, rakodógépek és kotrógépek, alkatrészek, közvetlenül a forgalmazótól.

Sunward munkagépek hivatalos magyarországi forgalmazója.

A Sunward Intelligent Equipment Group egy nemzetközi munkagépgyártó, 1999.-ben alapított csoport, amely legfőképpen az építőipari gépekre összpontosít. A Sunward munkagépek az erő és a hatékonyság megtestesítői: világhírű gyártóktól származó motorok, zárt és hatékony hidraulikus rendszer jellemzi minden modelljét. A Sunward különlegessége továbbá az önszintező rendszer és a standard gyorscsatlakozó rendszer, mellyel könnyű dolgozni, könnyű váltani, átállni a különböző munkafolyamatok között. A Sunward kotrógépek, rakodógépek karbantartása egyszerű, alkatrészellátását gyorsan és hatékonyan kezeljük, illetve további gumiabroncs, szélvédő igényeket akár azonnali szállítással biztosítjuk.

Sunward rakodók és kotrók népszerűségének titka

Egyszerűen jól lehet vele dolgozni: a kezelőfülke kialakítása kényelmes és biztonságos, könnyű és precíz, megfelelő rálátást enged a munkaterületre és munkaeszközre. Nagyon hatékony az erőfelhasználásuk, üzemanyag-takarékosak, stabilak és minden terepen és időben megbízhatóak. Masszív kivitelezés, jó mozgathatóság és optimális teljesítmény-súly arány jellemzi. Sunward munkagépek karbantartása, Sunward alkatrészek A gépek karbantartását képzett szerelőinkkel illetve raktári vagy 1-2 napon belüli (európai raktárközpontból érkező) alkatrészellátással biztosítjuk.

Kérjen tájékoztató jellegű ajánlatot most kollégáinktól, bármely kotró, mini kotró vagy kompakt rakodógépre!


A képekre kattintva megtekintheti a Sunward munkagépek, rakodógépek és kotrógépek részletes bemutatását!

A Sunward mini kotró, kisméretű, ám nagy teljesítményű építőipari földmunkagép. Gazdaságosan kihasználható, mivel mérete folytában a városi építkezésektől a külső terepig mindenhol alkalmas, könnyen és jól mozgó, nagy erőkifejtésre alkalmas munkagép, változatos kiegészítőkkel látható el célfeladatokhoz.

Mini kotró munkagép

A Sunward kompakt rakodógépei egyre nagyobb teret hódítanak mind a mezőgazdaságban, mind pedig az építőiparban. A rakodók előnye, hogy kezelésük könnyű, hatásfokuk pedig méretükhöz képest kiváló. kompakt rakodógép

A Sunward kotrók jó teljesítményt, jó felhasználói munkaélményt és biztonságos üzemeltetést kínálnak. A Sunward kotrók kezelése egyszerű, nincs benne komputeres vezérlés, a munkavégzés így könnyű és hatékony. forgó kotrógép

Amennyiben részletesebben is meg szeretné ismerni a Sunward munkagépcsaládot látogasson el a Novis Trade Kft által üzemeltetett a Sunward munkagépeket átfogóan és részletesen bemutató Sunward.hu honlapra, ahol pontos tájékoztatást kap, minden Magyarországon forgalmazott új kotró, mini kotró és kompakt rakodógépről.

A Sunward munkagépek bemutató videójából is kitűnik, hogy, milyen sokoldalú munkagépek, rakodógépek és kotrógépek.

Sunward cég kínai gyártó, amely a legkorszerűbb technikával és technológiával dolgozik. A motorokat a Yanmar és a Kubota gyárból importálja Japánból, a hidraulikus elemeket a német Rexroth szállítja a gépekhez. A főegységek a termék minőségét alapvetően meghatározzák. A kínai gazdaság az elmúlt években rendkívül látványos lendületet vett. Az alacsony bérszint következtében ma már a legnagyobb világcégek építenek gyártó és összeszerelő üzemeket az országban. A gazdaság és a műszaki színvonal robbanásszerűen emelkedik. Az építőipari gépek főegységeinek gyártói már a Kínában gyártanak, illetve itt találhatók az összeszerelő üzemek beszállítói. A kompakt rakodók opcióként „high flow” rendszerrel is rendelhetők. Ezzel a gépek hatékonysága növelhető, a hidraulika rendszer a 25MPa nyomáson 130 l/p folyadékszállítást tesz lehetővé, ami optimális hidraulikus teljesítményt biztosít a kapcsolható munkaeszközök meghajtásához. Karbantartási igényük alacsony és a NovisTrade Kft szakemberei minden esetben állnak megrendelőik, vásárlók rendelkezésére.

A Sunward világszerte piacra lépett, különösen a nagy és a kis kotrók széles skálájával. Ezeket a gépeket nagyra értékelik a jelenlegi felhasználók, mert nem csak hatékonyak és költségtakarékosak de megtartják a jó viszonteladási értéküket.

A Sunward több mint tíz éve működik az európai piacon, évente ellátja Európát, mintegy 10 000 munkaeszközzel.

A Sunward kompakt kotrógépek széles körben ismert márkájú motorokkal vannak felszerelve, köztük a Perkins, a Yanmar és a Kubota.

A Novis Trade Kft. által szállított összes berendezés teljes körű 24 hónapos / 2000 órás garanciát kapott.

Nagy mennyiségű gépparkot és pótalkatrészeket tárolunk. A Novis Trade Kft ezért gyors szállítást kínál, és képesek vagyunk arra, hogy támogató képzést kínáljunk, munkatársai részére.

Ha többet szeretne tudni a Sunward munkagépek előnyeiről, kérjük, látogasson el a Sunward munkagépeket bemutató honlapunkra – Sunward.hu -, vagy keressen munkatársainkat kapcsolatfelvételi menüpontunkban.

A Sunward és a Novis Trade Kft. munkatársai rendszeres rendezvénynapokon, rendszeres bemutató napok állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a vásárlók és az üzemeltetők számára, hogy első kézből láthassák és működtethessék gépünket.

2018-ban a Novis Trade Kft nyerte el a Sunward Europe által adományozott év legjobb európai forgalmazója díjat, ami azt is jelenti, hogy a magyar vállalkozások bizalma szavaztak a Sunward munkagépeknek. Ez a díj tükrözi a Sunward márka Magyarországi felhasználóinak elégedettségét! 

Mindez azt jelenti, hogy A Sunward gépek legalább 24 hónapos gyártói garanciája, a jó ár-érték arány, a hatékony és gazdaságos üzemeltetés és nem utolsó sorban a kezelői kényelem és élmény a Sunward kotrókat, és rakodókat beemelte a magyar munkagép piac elsőszámú munkagépei közé.

Summary
Sunward munkagépek, rakodógépek és kotrógépek
Article Name
Sunward munkagépek, rakodógépek és kotrógépek
Description
Sunward rakodók és kotrók népszerűségének titka Egyszerűen jól lehet vele dolgozni.
Author
Publisher Name
Novis Trade Kft
Publisher Logo